Hogy lehet leszoktatni egy 11éves fiút a Counter Strike nevű játékról?
Nem a te dolgod,ez így igaz,hanem a szülők felelőssége,de te nem tehetsz róla,hogy sajnálom,hogy neked kell ilyenekkel foglalkozni...
Talán nem kellene mindig engedni,hogy a gép előtt üljön.Én 11 évesen annyi mindennel el tudtam foglalni magam,zavarjátok ki a barátaival focizni,mondd,hogy most neked fontosabb dolgok miatt a gép,küldjétek el nagymamához,nem fog megártani neki egy kis bevásárlás,vagy kerti munka.11 évesen még a nyári tábor is beválik,sporttáborban vagy természethez kapcsolódóban garantáltan nem engedik,még csak gép közelébe sem....nézz utána neten,vannak olyanok,amelyek rendkívül olcsóak és kedvezményeik vannak,ha az anyagiak gondot jelentenek.
De ő elsősorban gyerek,a gyereknek pedig,legalábbis felénk,azt kell csinálni,amit az anyja,apja,nagyanyja,nagyapja,tanára,felnőtt mond neki.Ha nincs lehetőségetek elküldeni egy kicsit,akkor meg hát el kell tiltani a géptől,11 évesen azért ne ő döntse már el,mit szabad.18/L
(15.58 vok)
a jelszó nem megoldás. Akkor lehet használni, ha pl túllépte a napi megbeszélt/megengedett időt. Akko lehet büntiből 1 napra lejelszavalni.
Engem a swat miatt már majdnem kidobott az asszony:)))
Nem tudom mit tanácsoljak, egy 11 évesnek nem ajánlhatsz fel nunit helyette:)))
Komolyabb sportra kellene beíratni, amin legalább van heti 3-4 edzés. Ha még marad ideje gépezhet. Azzal érvelj, hogy mikor majd csajoznia kell gyenge formátlan lesz a teste. Ez általában beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!