14 éves vagyok, és a szüleim nem engednek el a moziba. Szerintetek ez nem nevetséges?
Kocsiba berángatni? Mikor nem is lesznek utcán, ráadásul fényes nappal.
:DD
Kezdjük azzal, hogy eléggé életszerűtlen az a feltételezés, hogy: leszálltok a vonatról, át a westendbe, aztán vissza a vonatra. Tuti elcsászkáltok még a környéken, ami azért elég veszélyes. A nyugati aluljárója még nappal is para, pedig én aztán nem vagyok szívbajos típus.
A vonat a legneccesebb, mi van, ha beül mellétek néhány c.gány, és kirabolnak, lerángatnak a vonatról, akármi?
A nyugati dettó. Ismerős csajt fényes nappal akarták berángatni a kocsiba.
A pesti élethez hozzá kell szokni, ha nem ide születtél, akkor főleg. Idő, amíg az ember megtanulja a játékszabályokat, addig viszont teljesen érthető szüleid aggodalma.
Az meg, hogy a barátnőd volt többször is, semmit nem jelent. A bajnak egyszer kell csak megtörténnie, utána már hiába lenne okosabb az ember...
Ha "tökösebb"lennék,az mennyivel növelné az esélyeimet a szüleim szemében?Ha "rossz kislány"lennék,akkor pont azért nem engednének be:)
És ha nem császkálhatok Pesten,akkor mégis hogy szokjak hozzá az ottani dolgokhoz?És tényleg csak a plázában lennénk!De mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!