Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok, és a szüleim...

14 éves vagyok, és a szüleim nem engednek el a moziba. Szerintetek ez nem nevetséges?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Nógrád megye délnyugati részén lakunk,közel Pest megyéhez.A barátnőmmel be szeretnénk menni Pestre,moziba.Vonattal 2 átszállással,max.1,5 óra alatt beérnénk a Nyugati pályaudvarra,ahol van a Westend City Center.Oda mennénk moziba,de a szüleim nem engednek.Még csak be sem mennék úgy igazán a városba,hisz azonnal a Nyugatinál van a Westend!Akkor miért nem engednek?Ez már annyira idegesítő,szeptembertől gimis leszek,és még mindig úgy kezelnek,mint egy kisgyereket!Ráadásul a bizim nagyon jó lett,a legrosszabb jegyem a 4-es volt,abból is csak 3 volt.És 3 kitűnőm is lett.Bezzeg ha a házimunkában kell segíteni,akkor már nagynak számítok!
2010. júl. 1. 18:33
1 2 3
 21/27 Tila_Tequila ***** válasza:

Kocsiba berángatni? Mikor nem is lesznek utcán, ráadásul fényes nappal.

:DD

2010. júl. 1. 19:18
 22/27 A kérdező kommentje:
Én sem rajongok ezért az ötletért,de ha vonattal nem engednek,akkor kocsival lehet megoldani:)
2010. júl. 1. 20:18
 23/27 anonim ***** válasza:
24%
15 éves vagyok, még fagyizni sem engednek, nemhogy moziba....
2010. júl. 1. 21:15
 24/27 A kérdező kommentje:
Akkor egy csónakban evezünk...:D
2010. júl. 1. 21:22
 25/27 BlackSword ***** válasza:
Igazából teljesen összefüggéstelen dolgokat írsz... Ha nem engednek, akkor biztosan megvan az oka... Aggódnak érted... Az hogy jó tanuló vagy, meg nem jelent semmit... Kicsit lehetnél "tökösebb", mint jótanuló jókislány... több esélyed lenne... Az pedig, hogy segítessz otthon, az alap... Én is főztem vasárnapi ebédet 14évesen... nem is akármilyet... Pedig fiú vagyok... És én sem voltam 16éves koromig olyan hű, de elengedve...
2010. júl. 1. 22:32
 26/27 anonim ***** válasza:

Kezdjük azzal, hogy eléggé életszerűtlen az a feltételezés, hogy: leszálltok a vonatról, át a westendbe, aztán vissza a vonatra. Tuti elcsászkáltok még a környéken, ami azért elég veszélyes. A nyugati aluljárója még nappal is para, pedig én aztán nem vagyok szívbajos típus.

A vonat a legneccesebb, mi van, ha beül mellétek néhány c.gány, és kirabolnak, lerángatnak a vonatról, akármi?

A nyugati dettó. Ismerős csajt fényes nappal akarták berángatni a kocsiba.

A pesti élethez hozzá kell szokni, ha nem ide születtél, akkor főleg. Idő, amíg az ember megtanulja a játékszabályokat, addig viszont teljesen érthető szüleid aggodalma.

Az meg, hogy a barátnőd volt többször is, semmit nem jelent. A bajnak egyszer kell csak megtörténnie, utána már hiába lenne okosabb az ember...

2010. júl. 2. 10:24
 27/27 A kérdező kommentje:

Ha "tökösebb"lennék,az mennyivel növelné az esélyeimet a szüleim szemében?Ha "rossz kislány"lennék,akkor pont azért nem engednének be:)

És ha nem császkálhatok Pesten,akkor mégis hogy szokjak hozzá az ottani dolgokhoz?És tényleg csak a plázában lennénk!De mindegy...

2010. júl. 2. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!