Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok, és a szüleim...

14 éves vagyok, és a szüleim nem engednek el a moziba. Szerintetek ez nem nevetséges?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Nógrád megye délnyugati részén lakunk,közel Pest megyéhez.A barátnőmmel be szeretnénk menni Pestre,moziba.Vonattal 2 átszállással,max.1,5 óra alatt beérnénk a Nyugati pályaudvarra,ahol van a Westend City Center.Oda mennénk moziba,de a szüleim nem engednek.Még csak be sem mennék úgy igazán a városba,hisz azonnal a Nyugatinál van a Westend!Akkor miért nem engednek?Ez már annyira idegesítő,szeptembertől gimis leszek,és még mindig úgy kezelnek,mint egy kisgyereket!Ráadásul a bizim nagyon jó lett,a legrosszabb jegyem a 4-es volt,abból is csak 3 volt.És 3 kitűnőm is lett.Bezzeg ha a házimunkában kell segíteni,akkor már nagynak számítok!
2010. júl. 1. 18:33
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Ha 14 éves lányom lenne,és a barátnőjével menne,ráadásul ahogy leszállnak a vonatról,már szinte bent vannak a plázában,tehát nem császkálnának a városban,akkor igen,elengedném!:)

Egy nővérem van,15,5 éves,de őt sem engedik be!És szeretnék csak a barátnőmmel menni!

2010. júl. 1. 18:49
 12/27 A kérdező kommentje:
Tila_Tequila,mi csak szerdán mennénk:)
2010. júl. 1. 18:50
 13/27 anonim ***** válasza:
52%
Hidd el én se fogadtam el a te korodban. De mondjuk hogy leszálltok egész okés. Főleg ha felhívod hogy megjöttünk és végeztünk,a vonaton vagyunk.Én voltam 20/L
2010. júl. 1. 18:51
 14/27 Tila_Tequila ***** válasza:

Különben nyugatinál az aluljárókban vannak érdekes fazonok. De ott se történhetne bajod, mert ha sietsz, lesz*rod azokat, akik esetleg rádmásznak, akkor semmi gáz nem lehet.

Hidd el, sokat járok Pesten :D

2010. júl. 1. 18:52
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mi történhetne velünk,amiért nem engednek be,annyi ember között!:(
2010. júl. 1. 18:53
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszi,ettől megnyugodtam...
2010. júl. 1. 18:54
 17/27 anonim ***** válasza:
54%

Pont az annyi ember a baj. Mert ha valaki neked esik, a járókelők pl. elfordítják a fejüket és továbbmennek.

Mi történhet?

Lekéshetitek bármelyik átszállást, ott ragadhattok egy idegen pályaudvaron (ami ugyebár tipikusan a rossz arcok gyűjtőhelye)

Beeshettek a vonat elé

Eltévedhettek (igen, még ilyen kis távolságon is)

Behúzhatnak titeket egy kocsiba, vagy akár csak téged

Megtámadhat valamelyik nagypofájú banda

Kizsebelhetnek

Lekéshetitek este a visszafelé vonatot

Értsd meg a szüleid, én 14 éves korom óta élek pesten, de a nyugati környékén még most is sokszor gyomorgörccsel megyek át. Kérd meg őket, hogy kísérjen el valamelyikük. Ha valóban a filmre mennétek fel, akkor ez is megoldás. Nekem pl. ennyi idősen a Tankcsapda és rokonai volt a mindenem, és mindig apukám kísért el. Cikinek éreztem egészen a negyedik koncertig, amikoris nekem esett egy részeg fazon és megpróbált valahová elráncigálni. Mindenhol korombeliek vettek körül, csak egyetlen ilyen ember kellett, ha nincs ott apukám, hogy megvédjen, nem tudom, mi történt volna.

Kérjetek felnőtt kísérőt. Sőt ha ketten kísérnek (mondjuk anyukád meg egy barátnője), akkor ők ketten jól ellesznek és titeket se fognak zavarni :)

2010. júl. 1. 19:00
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

nekem meg ennyi idősen nem volt pofám anyámat rángatni, hogy jöjjön le velem koncertre.

megkérdeztem tőle, h mit kell tennem ahhoz, hogy mehessek, ő elmondta a feltételt, megcsináltam, és már mehettem is.

ez többnyire takarítás, egyéb más házimunkák, apróbb dolgok elvégzése volt.

valahogy ki kellett próbálnia neki is, hogy bízhat-e bennem.

2010. júl. 1. 19:04
 19/27 anonim ***** válasza:

Jó, nekem nem kellett rángatni, mert jött szívesen.

Bennem bíztak, csak a többi emberben nem. És igazuk lett. Attól még, hogy elmosogatsz otthon, ugyanúgy neked eshet egy pedofil.

2010. júl. 1. 19:12
 20/27 A kérdező kommentje:

Én szoktam segíteni a házimunkában,szóval ezen nem fog múlni.Ha a 2 állomás közül valamelyiken leragadunk,akkor felhívom őket,és jönnek kocsival értünk.De mondjuk az is lehet,hogy bevisz minket kocsival az egyik szülő,megnézzük a filmet,és aztán kocsival hazamegyünk:)

De ez a barátnőm már volt másik barátnőjével vonattal Pesten,úgyhogy ha velem jön,mindig kellemetlenül érzi magát,hogy ő egyedül a kocsiban nem családtag:)De ha ezen múlik,hogy "megtámadnak" e,vagy sem,akkor inkább megyünk kocsival:)

2010. júl. 1. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!