Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves múlt a gyerek, most...

20 éves múlt a gyerek, most derűlt ki, hogy tavaly június óta nem jàr iskolába. Megbukott matekból az érettségin és a pótvizsgán is. És nyelvvizsgánis. Most heti 1x jàr matekra este. Jár még neki a gyt? Ha nem akkor mit lehet tenni a túlfizetéssel?

Figyelt kérdés
2019. febr. 16. 12:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%

Csá, menjen isten hírével. Sokkal jobban jársz, ha ezen a ponton elfelejtesz mindent, itt és most.

Kivéve, ha passzióból szereted etetni az ügyvédet, bírót, gyomorgörccsel a dokikat.

2019. febr. 16. 13:06
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

Megbukott matekból az érettségin és a pótvizsgán is.

Az megvan, hogy nem is érettségizhetett matekból, ha megbukott év végén, illetve a pótvizsgán is?

2019. febr. 16. 13:39
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
Azt nem teheted meg, hogy egyik pillanatról a másikra nem fizetsz tovább. Kérni kell a bíróságon a megszüntetését. Ezután a gyerek beperelhet rokontartásért, ha nappalin tanul, de ha érdemtelennek bizonyul, nem fogják megítélni. Ha meg nem tanul akkor meg nem jár neki egyáltalán.
2019. febr. 16. 13:47
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem Évvégén bukott meg matekból. Hanem magán az érettségin bukott meg matekból utána a pótvizsgán is mert a négy év az sikerült neki. Benne van a bizonyítványába hogy érettségi vizsgát tehet ott megbukott és utána pótérettségin is
2019. febr. 16. 13:48
 15/22 anonim ***** válasza:
32%
nem mindegy, pótvizsga vagy pótérettségi...
2019. febr. 16. 13:57
 16/22 anonim ***** válasza:
23%

ELöször is azt nem értem, hogy miért sírsz a "túl" fizetésen. Ha a gyereknek minden sikerül is befejezte az iskolát vagy nem? Ha azt hazudta, hogy sikerült akkor sem tanult már a vizsgától kezdve.

Tavaly junius óta ha sikerül ha nem a vizsga akkor sem jár iskolába...

Nem akarok bunkó lenni, de te annyira nem voltál kiváncsi, hogy azt sem tudtad, hogy vizsgázik? Ès 20 évesen amúgy is túl koros, eddig mit csinált?

2019. febr. 16. 14:02
 17/22 A kérdező kommentje:
Én sem akarok bunkó lenni,de ha lehet akkor maradjunk már az eredeti kérdésnél! Nem értem,hogy jön ide , hogy kíváncsi vagyok/ voltam -e rá. Mint már írtam senki sem tudja mi van a háttérben. Csak szeretnék választ kapni, ha nem túl nagy kérés.
2019. febr. 16. 14:09
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
Nem igényelhetsz vissza semmit. Önszántadból fizettél, mit akarsz visszaigényelni? 18 éves kora után bármikor besétálhattál volna a bíróságra és kérhetted volna a megszüntetését. Onnantól a gyereknél a labda, hogy beperel-e rokontartásért.
2019. febr. 16. 14:14
 19/22 anonim ***** válasza:
57%
Tanulópénz :)
2019. febr. 16. 17:33
 20/22 anonim ***** válasza:
Simán lehet 20 eves, ha "késett" egy evet + 0. évfolyamos volt.
2019. febr. 17. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!