Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem azt mondta nem kell...

Az exem azt mondta nem kell gyermektartás! A kérdésem az ha meggondolja magát és feljelent lehet bajom?

Figyelt kérdés
A történet a következő! 3 évvel ezelőt szétmentünk, a végére gyűlöltük egymást különböző okok miatt! Azt mondta az exem hogy nem kell tőlem semmi sem gyerektartás semmi ! De a gyereket felejtsem el ! Hát bele mentem !( igaz a gyermeket a nevemre vettem ,de szerintem nem én csináltam ) ezt mondtam az exnek is ! Ha gyerektartás igénye van akkor rendben menjünk biròságra de kérvényezni fogom az apasági vizsgálatot! Erre a válasz nem kell az a k...va gyerektartás! Biròságon soha nem voltunk !sem semmilyen más hatóságnál ! Ha mégis hatòsághoz fordul mire szàmithatok? Mert mindent kinézetre eböl a nőből :/oltogatásra nincs szükségem!

2019. febr. 15. 15:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%

20as:

Nem a netről kell linkelgetni, azt nés is tud. A tapasztalat és a tudás a fontos!

Sok mindent kimond a jog, de a 80%-a nem úgy van a gyakorlatban, főleg nem magyarországon.

Sok sikert a kérdezőnek, késő bánat ebgondolat!

2019. febr. 16. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!