Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés 2 hónap után?

Összeköltözés 2 hónap után?

Figyelt kérdés
21/l, 23/F
2010. júl. 1. 00:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi a párommal szinte pár nap után össze költöztünk:)Igaz "hivatalosan" rendesen csak 2 hónap után.Nekem van egy 3 éves gyermekem.Nem olyan nagy dolog ez az össze költözés,így lehet csak megismerni a másikat.Mivel ha csak randizgatok úgy olyan szép minden de lakva van az embernek szar napja -jó napja,és csak akkor derül ki,hogy ki jöttök e.

Mi 9 hónapja vagyunk együtt a párommal.Most vettünk házat.Remélem ti is boldogok lesztek a pároddal!!!

25/N

2010. júl. 1. 07:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet erre szabályt mondani, sokan összeköltöznek előbb, és nem bánják meg, valaki meg egy -két év után, és hamar szét is költöznek. Akkor költözzetek össze, ha ti így érzitek! Ne foglalkozz másokkal, ha szerintetek nem korai, akkor próbáljátok meg nyugodtan.
2010. júl. 1. 09:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Én az első párommal 2 hónap után költöztem össze, 18 éves voltam ő 20. Hat évig éltünk együtt.

A mostanival is 2 hónap után, most 33 vagyok, és már 2 éve együtt élünk.

Lakva ismerni meg a másikat, igaz a mondás.

2010. júl. 1. 10:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Korai sztem,pláne ennyi időssen!
2010. júl. 1. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!