Gáz, ha a sógornőmet tesómként nevezem meg néha?
Nagy ász lehet ez a sógornő, akit te a tesódnak hiszel (de nem az) mert ennyire felnézni valakire, vágyódni ahhoz, hogy hozzá tartozol, csakis egy "nagy emberhez" lehet. Gondolom olyan beosztásban dolgozik, vagy esetleg pénzes családból származik...nem tudom, több oka is lehet, de szerintem beteg dolog a testvérednek hinni, miközben azon kívül, hogy a sógornőd, semmi közöd hozzá. Szerintem szánalmas az egész szitu. Nyílván többnek érzed magad, ha a testvérednek szólítod és így kicsit az Ő sikereit is a magadénak érzed, pedig ez nem igaz. Becsapod önmagad. De ha ez tesz boldoggá, hát hazudj magadnak.
Ha ez nem így lenne ahogy leírom, akkor mégis mi az, amiért te ehhez a nőhöz ennyire ragaszkodsz, hogy még itt is kiírod a kérdést amiatt (részben), hogy szétkürtöld a világba, ti nagy tesók vagytok? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!