Más családoknál is előfordul cirkusz alapvető dolgok miatt?
Egy 7 éves monitort használtam ami tönkre ment Novemberben, 2012-ben vettem 35ezerért. Kb 10e ft körül javítanák és még csak a panel típusa sem ismert a szerelő szerint, de jó színei voltak ennek ellenére. A decemberi hónap elképzelések alapján, utánajárással telt amíg eljutottam a konkrét adatokhoz, nagy játékos vagyok, de filmeket is megnézek éjszakánként 2-3 sör mellett.
Viszont ez a technika 230-260ezer ft-ba kerülne bolti árral nézve amit kicsit sokallnak azok is akik szintén ilyen monitort keresnek csak Nyugaton vagy Tengerentúlon nyűggel de kifizetik érte az összeget minthogy hónapokat várjanak csökkenésre.
1hónapos garanciás darabot árultak 2 hete 200-ért, bolti ára 260.
Szülők szerint más TV-t vesz ennyiért, még a miénk sem került 170-nél többe de hatalmas, fater is azt hajtogatja hogy nagy hülyeséget csinálsz ha megveszed, majd megbánod stb, de arról elfelejtkezik hogy 4k@60hz az közelít a 300ezer ft-hoz, monitorként meg tökéletes méret a 27" 1440p 144hz.
Nem bizonytalanodtam el, csak bosszankodom hogy felnőtt létemre, saját jövedelem mellett, mégis mindenhez van hozzáfűzni valójuk, még csak kölcsön sem kellett soha semmihez, mert kispóroltam az árát annak ami kellett.
Én elhiszem hogy szegénység van az országban, mégis középosztálybeliként aránylag elérhetőek ezek az ár kategóriájú dolgok.
Ez most olyan hogy valaki nettó 400ezres keresettel vesz 600e ft körüli TV-t
Eddig egy 1080p@60hz monitorom volt ismeretlen kínai panellal szerelve, most vennék újat tehát IPS kell a sokoldalúsága miatt, és 1440p@144hz a játékbeli látványvilág megjelenítéséért, a gsync meg az nvidia kártyámból fakadóan pont érint.
Kíváncsivá tettél, ugyanis amiről úgy gondolom hogy kihasználnám, ezt megcáfoltad azzal hogy ez a kategória már munkára, tervezésre is jó lehet.
Tudsz esetleg valamit köztes monitort mondani ami talán elkerülte a figyelmem? Mert nekem még ez a megfizethető, de már 4k monitor árán valóban tudnék még egy vga-ra is beújítani.
Ha nagy játékos vagy miért nem jó egy 144hz monitor?
Nekem ez van tökéletes
Amúgy meg a nagy képernyő zavarni fog a játékban, nincs akkora térlátásod. Csak ha távolabb ülsz.
Hát ha eltartanak (mivel írod, hogy nem kell leadnod pénzt, azért, hogy gyűjtsd a pénzed), akkor jogos a morgásuk. Gondolom, a gyűjtsd a pénzt nem erre vonatkozik, amit most venni akarsz, hanem az önálló élet megalapozására. (lakás vagy kezdőtőke a lakáshitelhez.)
Te viszont nem jogosan morogsz, hogy minek ez a cigi, meg parfüm, amit ők vesznek maguknak (írod, hogy most már te is morogsz rájuk), mivel nemhogy az ő, de a saját ellátásodhoz sem járulsz hozzá.
2db 24 esen dolgozom
Igaz tervezo program 3d miazmas ...
De otthon jatekre sem kellene nagyobb mert ennel nagyobb meret mar zavaro.
300e meg kar kivagni az ablakon ezert de meg a 200e is sok. Gondolkodj par ev es vehetsz ujat mert a mai eszkozok max 2 evre vannak tervezve . Inkabb egy olcsobb de jo monitor kellene
Igen lakásra kell a pénz, de az még legalább 5 évi megtakarítást jelent, de adódhatnak nagyobb kiadások és itt arra gondolok amikor már valami elromlik, pl a monitor vagy TV, ennyi erővel keressek síkképcsöves régi készüléket pár ezer ft-ért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!