Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos? (kicsit hosszú lesz)?

Fontos? (kicsit hosszú lesz)?

Figyelt kérdés

Már régebben írtam ide ezzel kapcsolatban kérdést, meg is fogadtam a tanácsokat, de a helyzet változatlan.

A történet a következő.Nagymamámmal, apukámmal, és húgommal lakok még egyenlőre.(édesanyánk meghalt.)Van egy 2 éves 4 hónapos kapcsolatom. Itthon szeretik, és engem is szeretnek az ő szülei, mindig nagyon szívesen látnak ha megyek. Sajnos van köztünk 80 km. Egyszer én megyek, egyszer ő jön, de az utóbbi időben én megyek, a gyomorbetegsége miatt. Most Pénteken is készülnék, 6 napra. És nagymamám teljesen kikelt magából, hogy micsoda? Annyi időre?Nem szégyellem magam? Hiába magyarázom, hogy nem zavarok, szívesen látnak, örülnek ha megyek, ők hívnak mindig, nem hiszi el. Ilyenkor persze önkéntelenül is mérges leszek, kicsit kiabálok is. Tegnap is azt vágta a fejemhez, hogy illemtan órákat kéne vennem, hogy mit illik, és mit nem. De könyörgöm! Ha zavarnék, eszem ágában se lenne ott lenni. Most nem tehetünk arról, hogy messze lakunk egymástól. Összeköltözni egyenlőre nem tudnánk,mert jelenleg új munkahelyet keresek, és neki is még van 1 éve a fősulin.Egyedül meg nem tudnám fizetni (eladó vagyok) az albérletet meg a rezsit..Tegnap már annyira kikészített, hogy sírva mentem ki az udvarra. Azt vágta a fejemhez, hogy majd elmondja apunak, hogy mik a terveim, meg én milyen szemtelen vagyok.Aput fel is hívtam, azt mondta ne foglalkozzak vele, mert beteg(depressziós , stb).De már kikészít néha. Apu ezért se szeret nagyon itthon lenni. Testvérem is most elutazik a jövő héten a másik nagyinkhoz.

De mikor dolgoztam is, akkor is ezt csinálta mamám, mikor egymás után volt 4 szabadnapom, hogy olyan hosszú időre elmegyek?

Hozzáteszem itthon nem is nagyon járok el sehova, csak a barátnőkhöz. Szerinte elég lenne havonta egyszer mennem.

Meggyőzni lehetetlen? 76 éves, én meg 25.

Mit mondjak, vagy csináljak? Már beszélt az anyukájával régebben skypon, és akkor is, hogy nem zavar ez a lány? meg így meg úgy.Mikor mondtam, hogy mennyit segítek ott, akkor is, hogy eltudja képzelni, mint itthon..

már nem szererek itthon lenni, ezek miatt is.Ma, egy szó nem volt erről szerencse, nem hozta szóba,pedig várható volt, hogy bedurcizik...

Köszönöm, hogy elolvastátok!

2010. jún. 30. 14:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondja, az ő korában ilyet nem lehetett, meg hogy tanulhatnék illemet.
2010. jún. 30. 14:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Amint lesz új munkahelyem, szeretnék majd egy kisebb lakást, de lehetőleg náluk falun. Itt nagyon drágák az albérletek,a minimálbéres keresetemből egyedül drága lenne, meg nem szívesen maradnék városban.Az lesz, hogy elengedem a fülem mellett. És csodálkozott, hogy tegnap annyira kiakadtam, hogy rosszul lettem.
2010. jún. 30. 15:05
 13/14 anonim ***** válasza:
nyugiiii,ne parázz...inkább tépjél be,a maminak meg csinálj "egy jó kis teát" :D
2010. júl. 2. 16:09
 14/14 A kérdező kommentje:
hehh ez jó:D most nem vagyok itthon, már Péntek óta:D
2010. júl. 5. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!