Haza szeretném hozni a barátomat. De így hogyan, hogy szégyellem magam a körülmények és a család miatt?
3-an vagyunk.en anyu, és a tesoja. A tesó alkoholista. Van van egy kis pénze, inkább alkoholra költi, mint ételre. Anyu pedig nagyon elhagyta magát.munkahelye nincs,az én penzembol vagyunk. csak néha főz, nem mos, nem takarít. Képes hetekig ugyanabba a ruhába járni. Nagyon igénytelen.
A barátom szüleivel már találkoztam, nagyon kedves emberek. Az otthonukban is jártam, az is szép, rendezett.
Nem tudom, így hogyan hozhatnam haza a barátom. Tudom, hogy szeret,es ő nem ezt nezné. De számomra annyira kellemetlen. Ti mit tennétek?
Hát igy nem is lesz soha,életed se.. És életed végig a piájukra kereshetsz,a pasi meg fog ott fog hagyni a vérbe ha sokéig hazudozol neki,és találni fog értelmes nőt,aki nem piásokra élődsködőkre dolgozik.. Senki nem fog ebbe betársulni melléd,jó reggelt,....
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!