Valóban bűnnek számít-e ha családapaként heti két alkalommal sportolni járok?
Dehogy bűn, magam is járok heti 5x, nőként, de nekem kamasz gyerekeim vannak, itthon dolgozom, es csak délelőtt járok, ergo nem ütközik a családdal töltendő idővel.
Egy 5 hetes baba meg nagyon pici, a feleséged piszok fáradt lehet, nem kellene most ennyi időre sem magukra hagyni őket.
Tudom milyen a terem, az edzés én is imádom, de pár hónapig tekintettel lehetnél a családodra.
Szerintem igenis sok. Pici baba mellett képzelem, mennyire sok időtök van egymásra... és még abból is elvennél heti 6 órát. A babának, és a feleségednek is szüksége lenne arra, hogy minél több időt velük tölts.
Optimális esetben mondjuk szerintem az apuka alig várja, hogy a gyerekével lehessen munka után, szóval elég rossz előjelnek tűnik, hogy 5 hetes baba mellől máris ennyire menekülsz... :/
(Egyébként alapesetben, gyerek nélkül, vagy nagyobb gyerekkel nem tartanám soknak, de a gyerek születése utáni pár hónap azért teljesen más élethelyzet, nem tartom jó ötlenek, ha valaki olyankor csavarog mindenfele ahelyett, hogy az újszülött gyermekével foglalkozna, és/vagy segítene a párjának.)
Ha már annyira belehalnál, ha nem sportolnál, akkor tipp: vannak sportok, amiket otthon is lehet űzni, miközben szemmel tartod a kicsit, és/vagy közben tudtok beszélgetni a pároddal, vagy később, ha már helyrejött a szervezete, akkor nyomhatjátok is együtt. Csak pár súly kell, esetleg egy matrac, aztán hajrá. Gépeket is lehet venni otthonra.
Persze hogy eltűnt. Nem ilyen válaszokat várt.
Kedves "apuka"! Azt ne felejtsd el,hogy a picik ilyenkor rohamosan nőnek és fejlődnek. Elég bunkó dolog tőled,hogy magadra gondolsz ilyenkor,és lekakilod a gyerekedet. Mert szerintem a felesegednek nem csak az fáj,hogy őt hanyagolod,hanem ezzel a babát is. Nagyon sok élményből kimaradsz az edzésed miatt,ami később nem jön vissza. Én pl minden nap tudtam valami újat mesélni,mert napról napra fejlődött a gyerekünk. Na és ez is fáj a feleségednek,hogy hazamész,és nem tudja elmondani mi volt aznap a babával,mert téged az nem érdekel,csak az,hogy a te tested jól nézzen ki. De hogy ő a szüléstől hogy változott meg,az már neked nem számít.
Jól, kedves nőtárs, én meg szégyellem, hogy egy csoportba tartozunk.
Nálunk nem engedés van, hanem közös döntések... és nem kell szabadjára engedni senkit, normális ember bizony felméri a változást és alkalmazkodik... A kérdező nem képes rá.
Te csak engedd a férjed, előbb lép le, mint az enyém. Üdv, 37 hét év házassággal a hátam mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!