Mit gondoltok arról, ha a lányom összeköltözik a párjával és mi fizetjük neki a lakbért?
5 éve vannak együtt, össze szeretnének költözni.
A lányom egyetemista még, nincs annyi keresete amennyi elég lenne a bérleti díj felére. A párja dolgozik rendesen, De mindenképp felesben akarják fizetni. Hiba, ha én is belesegítek a lányom részébe?
Én azt gondolom, hogy ha támogatni akarnám, akkor rohadtul nem érdekelne, hogy vadidegen emberek mit szólnak hozzá.
Ha nem akarnám támogatni, akkor se érdekelne.
Dehogy hiba. Még szép, hogy támogatod, amíg tanul..
Mese habbal,ehhez képest minden második gyereket kibaxtok 18 év betöltésekor,na akkor kihazudik?
Nem engem nem basztak ki 18 évesen. Csak 16 éves koromtól önként dolgoztam az iskola mellett hogy ne a szüleimnek kelljen mindent megvennie. 19 évesen összeköltöztem az akkori párommal és magam fizettem az albérlet felét. 21 évesen sajnos vissza kellett koltoznom a szuleimhez de dolgoztam és beszálltam a költségekbe.
Nekem nem volt igényem arra hogy mindent a seggem alá tegyenek. Pedig meg tudták volna tenni. Én úgy gondoltam ha elköltözök, önállosodok azt saját pénzén teszem nem az övékén.
Attól függ, hogy van-e rá pénzem. :D
Ha eddig is kolis volt és pénzbe került, akkor ugyanazt az összeget odaadnám neki mindenféleképpen. Ha emellé támogatom is, mert "jó gyerek" és normális a barátja és anyagilag is megengedhetem, akkor emelek az összegen.
Ha itthon lakik és úgy menne albiba, akkor sztem nem támogatnám anyagilag, mert az jelentős plusz kiadás lenne a jelenlegi helyzetben. Kivéve ha nagyon jól állunk anyagilag és belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!