Mit gondoltok arról, ha a lányom összeköltözik a
párjával és mi fizetjük neki a lakbért?
Figyelt kérdés
5 éve vannak együtt, össze szeretnének költözni.
A lányom egyetemista még, nincs annyi keresete amennyi elég lenne a bérleti díj felére. A párja dolgozik rendesen, De mindenképp felesben akarják fizetni. Hiba, ha én is belesegítek a lányom részébe?
Azt csináltok, amit akartok. Az se hiba, ha fizetitek, az se, ha nem. Én nem fizetném, de nem tartom hibának, ha más fizeti.
2019. jan. 8. 18:17
2/15 anonim válasza:
Nem hiba, hiszen nincs keresete, amúgy is eltartanád. Nem muszáj egy egyetemistát mindenáron arra kényszeríteni, hogy dolgozzon, ha nem muszáj. Fog még eleget. Nagyon helyes, hogy önállósodni akar, ami ha anyagilag még nem is jön ki, az életvitelben, életszervezésben megvalósul.
(Amúgy nehogy már idegenekkel döntesd el, hogy te támogatni akarod-e a lányodat! Legyél már te is annyira felnőtt, hogy ezt egyedül eldöntsd!)
2019. jan. 8. 18:17
3/15 anonim válasza:
Ha megteheted, akkor tedd. Elvégre a lányod, nehogy már a barátja tartsa el, amikor még össze sincsenek házasodva. Ha nem teheted meg, akkor meg beszéld meg vele, hogy mennyit tudsz adni, a többit gazdálkodja ki.
2019. jan. 8. 18:18
4/15 anonim válasza:
Most biztos jól le fognak hurrogni de sztem ne segíts. Ha önállósodni akár akkor tegye de az azt jelenti hogy saját maga oldja meg a gondjait. Úgy nem fog menni hogy te mindig mész utána és elkapod ha elesik
2019. jan. 8. 18:19
5/15 anonim válasza:
Nos, önálló életet önállóan kell kezdeni. Ha segítesz neki, Ha te fizeted a bérleti díjat, az nem önálló élet. Vállaljon munkát az egyetem mellett és még van oldva.
2019. jan. 8. 18:25
6/15 anonim válasza:
Egy fontos aprosag kimaradt: jelenleg kell a lanyodnak barmilyen lakhatast fizetni az egyetem miatt? Vagy ingazast?
Ha igen akkor siman adnek lakberre.
Ha nem, akkor is, de kizarolag mindket opcio a tanulmanyai vegeig.
2019. jan. 8. 18:49
7/15 anonim válasza:
Maradjon a fenekén otthon v ott a munka világa ezzel csak tovább növeljük a vki mindig eltart segit mesét..
2019. jan. 8. 19:01
8/15 anonim válasza:
Miért lenne hiba? Az a normális, hogy amíg a gyerek tanul, addig a szülő támogatja. (Nyilván csak az első diploma megszerzéséig, mert ha 5 diplomát szerez a gyerek, nem tarthatod el nyugdíjas koráig.) Úgyhogy teljesen oké a dolog.
2019. jan. 8. 19:04
9/15 anonim válasza:
Dehogy hiba. Még szép, hogy támogatod, amíg tanul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!