Egy napon születettem a testvéremmel, van még itt olyan aki szintén?
Szia!
Mi egy napon születtünk, augusztus 19.-én. Köztünk négy év van az én javamra. Lány vagyok(23), ő fiú(19).
Kiskorban utáltuk egymást, pontosabban én őt amiért kiaszakított az egyke szerepből. Napi szinten vertem😂. Ezt már úgy 10 éve elhagytuk, szerintem jó a kapcsolatunk. Van igaz, hogy napokig nem beszélünk, amióta én elköltöztem, de ha egyutt vagyunk akkor nagyon jókat tudunk nevetni, elbeszélgetni a semmiről. Azt is velem beszélte meg mikor szerelmi bánata volt mert anyámékkal nem merte, szóval jól esett, hogy bízott bennem. Persze néha azért még ma is egymás torkának tudunk ugrani de az 10 percig tart.
Ő nyitott barátkozós, nem otthonülős, viszont jovokepe még annyira nincs, abban sem biztos, hogy azzal akar e foglalkozni amit tanul.
Én is szeretek baratkozni, de ha lehet otthon ülök. Utálom a tomeget, fesztiválokat amikért ő meg rajong. Nekem biztos munkám van, tudom mit akarok. (Oke 19 eves koromban meg en se voltam ebben biztos. )
En szerintem kicsit szelidebb ember vagyunk. Viszont a humorunk mind2nek nagyon beteg. Ami lehet hogy nem a legjobb.
Kulsore hasonlitunk. Az arcunk szinte ugyanaz. Az enyem lányban :) Annyi a kulonbseg, hogy en barna vagyok, o meg sötétszőke.
Remélem kielégítő volt a válasz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!