Miért tiltanak a szüleim?!

Miért szidjátok a kérdezőt? Attól hogy a családja idióta még nem biztos hogy ő is az. Feltételezem akkor nem is egy 30 éves magyar lenne mellette hanem egy családjához hasonló "kanyhalló" cigánygyerek.
Nagyon gáz amit anyád művel. Én már kb csakazért is elköltöznék. A munkahely tényleg nem adhat ki ilyen infókat, viszont az internet világában nem könnyű elrejtőzni. Nem tudom szüleid meddig képesek elmenni, de mindenképp figyelmeztesd a pasit hogy legyen óvatos, nehogy aztán rágyújtsák a házat...
Sajnállak a családod miatt, nem tudom miért kell ilyennek lenniük. Próbálj meg velük értelmesen beszélni, aztán ha nem megy, akkor nem tudom... Nehéz helyzet mert ha inkább szétmentek hogy ne bántsák őt akkor lehet sose hevered ki. Viszont ha maradtok és tényleg csinálnak vele valamit, az komoly gáz. Te tudod mire képesek, megtudnak e békélni, bánthatnak e titeket (őt), vagy téged kitagadnak és ha bármi van nem mehetsz vissza.
Sok sikert, de ezt a pasi nem fogja így sokáig bírni... :(

Miért szidjátok a kérdezőt? Attól hogy a családja idióta még nem biztos hogy ő is az. Feltételezem akkor nem is egy 30 éves magyar lenne mellette hanem egy családjához hasonló "kanyhalló" c.gyerek.
Nagyon gáz amit anyád művel. Én már kb csakazért is elköltöznék. A munkahely tényleg nem adhat ki ilyen infókat, viszont az internet világában nem könnyű elrejtőzni. Nem tudom szüleid meddig képesek elmenni, de mindenképp figyelmeztesd a pasit hogy legyen óvatos, nehogy aztán rágyújtsák a házat...
Sajnállak a családod miatt, nem tudom miért kell ilyennek lenniük. Próbálj meg velük értelmesen beszélni, aztán ha nem megy, akkor nem tudom... Nehéz helyzet mert ha inkább szétmentek hogy ne bántsák őt akkor lehet sose hevered ki. Viszont ha maradtok és tényleg csinálnak vele valamit, az komoly gáz. Te tudod mire képesek, megtudnak e békélni, bánthatnak e titeket (őt), vagy téged kitagadnak és ha bármi van nem mehetsz vissza.
Sok sikert, de ezt a pasi nem fogja így sokáig bírni... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!