Miért tiltanak a szüleim?!

A 20-nak teljes mertekben igaza van. Szerintem hamarosan ra fog jonni hogy te csak szexre vagy alkalmas es a csaladod borzalmas igy nem eri meg. Es most ha a nyakaba vesz hamarosan szulsz is neki 10 pulyat amit neki kell felnevelni mert te lusta leszel dolgozni.
Amugy anyad hiaba nyomoz, munkaltato nem adhat ki ilyen infokat senkirol( jo esetben ) ha megis akk ez van. Valjanak el utjaitok, o egy felnott ferfi te meg egy gyerek a 360 db rokonoddal egyutt, neg a vegen megolik szegenyt.

Kérdező, én egyfelől elzárkózom minden rasszista felhangtól (nem függ össze a bőrszín és a kontroll-mánia) másfelől csendben megjegyzem, hogy mi a párommal 17L/33F-ként jöttünk össze - 21 évvel ezelőtt.
Úgyhogy tanács: ne foglalkozzatok a fenyegetőzésekkel, tegyétek, amit ti jónak gondoltok.

Kérdező, én csendben megjegyzem, hogy mi a párommal 17L/33F-ként jöttünk össze - 21 évvel ezelőtt.
Úgyhogy tanács: ne foglalkozzatok a fenyegetőzésekkel, tegyétek, amit ti jónak gondoltok.

Azért tiltanak, mert a szüleid, mint annyi más szülő is, hisznek abban az elmaradott felfogásban, hogy ismerik a gyerekük és tudják mi a jó neki. (És hozzátenném, általában igazuk is van...)
Ugyan kicsit túlzásba viszik véleményem szerint, de próbáld meg, hogy leülsz velük, mondják el miért. Az nem válasz, hogy mert csak, vagy mert én azt mondtam.. Kérdezd az okát, mondják el észérvekkel, amiket te próbálj meg az ő szemszögükből nézni.
Én 24 évesen is belefutottam egy olyan kapcsolatba, amire azt hittem jó lesz, anyám tudta, hogy nem, igaza is lett.
Nem nagy gáz a korkülönbség, de gondolj bele, hogy a 30-as pasik már nagy eséllyel családot szeretnének.
Ha vállalod és belemész, a te döntésed legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!