Egyedül a Balatonon! Nem jött össze a diákmunka, mivel kössem le magam? 18/L
Egész nap nézem a vizet, olvasok, takarítok de ennyi. Szerettem volna dolgozni, barátokat szerezni, de nem jött össze mert már nincs hely. Napi 14 órát pedig nem fogok dolgozni úgy, hogy csak 60 ezret kapok:(
Szerintetek hol/hogyan tudnék ismerkedni korombeliekkel? Nekem az mindig olyan furcsa, hogy csak odamész valakihez és leszólítod...
"Hát, én annak is örülnék, ha napi 14 óráért kapnék 60 ezret... Nagyon kéne a pénz, és sehol nincs munka a környéken."
Az te vagy. Azért egy 18 éves lánynak ne ez legyen már az álma jó?
OFF:
"Hát, én annak is örülnék, ha napi 14 óráért kapnék 60 ezret... Nagyon kéne a pénz, és sehol nincs munka a környéken."
Az te vagy. Azért egy 18 éves lánynak ne ez legyen már az álma jó?
Én is 18 éves lány vagyok. Miért baj az, ha valakinek kell a pénz? Nem dúsgazdag akarok lenni, csak most hogy nyár van és ráérek, szeretnék segíteni a családomnak, hogy jobban meg tudjunk élni.
Elnézést az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!