Egyedül a Balatonon! Nem jött össze a diákmunka, mivel kössem le magam? 18/L
Egész nap nézem a vizet, olvasok, takarítok de ennyi. Szerettem volna dolgozni, barátokat szerezni, de nem jött össze mert már nincs hely. Napi 14 órát pedig nem fogok dolgozni úgy, hogy csak 60 ezret kapok:(
Szerintetek hol/hogyan tudnék ismerkedni korombeliekkel? Nekem az mindig olyan furcsa, hogy csak odamész valakihez és leszólítod...
Hát, én annak is örülnék, ha napi 14 óráért kapnék 60 ezret... Nagyon kéne a pénz, és sehol nincs munka a környéken.
Szerintem fürödj, és ha látsz valami szimpatikus társaságot, szólítsd le őket!
Pontosan merre vagy?
Esetleg máshol is kereshetnél munkát a környékeden.
Én is örülnék annak a pénznek, de sajnos olyan a főnök és a társaság, hogy nem éri meg. Más helyen pedig már sajnos nincs meló...
Szimpatikus társaság. Hogy szólítsam le őket? Mit mondjak nekik? Én is megijednék ha valaki csak úgy oda jönne hozzám, pedig nyitott vagyok.
Úúúúú, de jó neked! :D
Nem keresnek még egy embert??? Annyi hirdetést adtam fel, senki nem keresett! :(
20 éves lány vagyok, én ellennék veled! :D
Én is menni akarok Balcsira, halálra unom magamat! :/
Nem szervezünk valami Balcsis kirándulást? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!