Anya csalja apát? (tobbi lent)
4eve bekerültünk egy baráti társaságba ahol volt egy férfi és nagyon jóba lettem anyukámmal
úgy voltam vele hogy joba vannak okes
de egyszer emlekszem iskola utan bementem anyukám munkahelyere és valami megbeszélésen volt de én beultem az irodájába és a telefonján játszottam
amikor lattam hogy valaki irt
nem volt szep dolog de megneztem..
és olyan üzenetek voltak hogy egesz nap rad gondolok meg ilyen tenyleg akkor nagyon szíven ütött
apukam nagyon sokat dolgozott és nagyon szerette(szereti) anyukámat és nagyon sajnáltam apukam de úgy voltam vele nem szolok
nem vettem eszre h elment volna valahova,valamikor de az üzeneteit mindig megneztem és mindig kitorolte de ha időben elcsiptem lattam hogy írogatnak hogy egesz nap te jarsz a fejemben puszi stbstb
aztán ra egy évre mentunk sielni ezzel a társasággal és anya kérte h fogjam meg a telefonját amíg elmegy wcre
lattam hogy azt irta hogy jo volt a tegnapi borozgatas majd megismételjük
aztán a sielesen volt mikor ketten elmentek valahova..követtem oket nem vettem eszre semmit
majd már hiaba neztem nem lattam hogy irogatnanak és elhittem h már vege amikoris lattam h ujra leveleznek és akkor nagyon sirtam nagyon rosszul esett nem akartam elhinni
ez volt egy hétig és teljesen abbamaradt..majd a talakozoknal észrevettem h anya kerüli ot és nem akar vele talalkozni
azota eltelt 2 ev és semmi de anya kerüli ot
elmondtam az ocsemnek aki megkerdezte anyukamat
anya aztmondta h (legyen a neve Péter)Péter szeret ilyeneket irni noknek de errol apad is tud ne beszelj hülyeségeket
na én ezt nem hiszem el viszont ez volt kb 6 honapja
azota eszembe jut h vajon volt koztuk valami?ti mit gondoltok errol?remelem ertheto a story
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!