Mit tennétek az én helyemben? Úgy érzem igazam van. Vagy azért lennék önző mert azzal szeretnék lenni akit szeretek?
Figyelt kérdés
Szüleim elváltak, anyám barátja elutazik, és anyám megkért h ne találkozzak most se a barátommal.
Vizsgák miatt a múlt hetet is kihagytuk, azért h anyunak ne legyen rossz szava. Nem vagyok már kisgyerek és szeretem a barátom, és már most hiányzik, ő arra kért h ne legyen ismét kihagyás, én se szeretném.
De ha meg elhívom akkor meg az lesz hogy én mennyire önző vagyok...
2010. jún. 28. 10:06
11/16 anonim válasza:
Ha a barátoddal szeretitek egymást, ne add fel a kapcsolatot anyukád miatt. Ha őt zavarja, hogy látja a boldogságotokat, akkor redukáljátok az otthon tartózkodást kizárólag az alvásra és ha lehet, napközben menjetek el otthonról. Ha pedig megtehetitek, csináljatok közös kirándulást, utazást a barátoddal, vagyis ti is menjetek el otthonról, hátha rájön anyukád, hogy igy elveszithet.Nem utazhatnál egyszer te a barátodhoz ?
12/16 A kérdező kommentje:
Én is szoktam nála lenni.
2010. jún. 28. 11:02
13/16 anonim válasza:
én már 22 voltam mikor anyám ilyet csinált,erre én egy hétre elutaztam a barátomhoz. mit tud csinálni? utánam szalad? mire hazamentem megbékélt,volt ideje gondolkodni
14/16 anonim válasza:
Anyukád barátja is veletek lakik? Ha igen, lehet, hogy anyukád fél egyedül maradni veletek meg egy idegen(?) pasival. Amúgy ismeri és szereti a barátodat?
15/16 A kérdező kommentje:
Persze ismeri, nem friss kapcsolat, és velünk él a barátja
2010. jún. 30. 10:45
16/16 anonim válasza:
Nem értem anyudat. Nekem is elváltak a szüleim és van egy kapcsolatom. Anyának is volt egy barátja, de azt elnyelte a föld már vagy 1,5 hónapja tuti és nem kéri tőlem , hogy "figyi már, ha nekem se, neked se" ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!