Mi a leggiccsesebb/ legcsiricsárébb becézés?
húsgalamb :DDDDDDDDDDDDDDDD
engem még nem becéztek sehogy szerencsére :DDDD maximum nagyfejűnek vagy csöcsikének xDDDDDDDDDDDDDDDD
-icipici-hamuba sült pogácsácskám
-aranyló húsi leveském
-édes ropogós falatocskám
-cicabogárpintyőkém
-ezüst csengettyűkém
Amitől falra másztam (ex becézgetett így. Illetve próbálkozott,amíg egy-egy pofánvágást fel nem ajánlottam cserébe ) : nyuszkó-muckó, szívemcsücske, cunicukorkám, te kis gyéémááántosom, mucimacilány, pindúúrcikáám, cinipofikáám
Amit utálok,de nagyon (fiamat Rolandnak hívják, őt szokták becézni) : Rollcsuszka, Rolcsika, Rolcsi-molcsi
Kislányom 2 éves korában rajongott a csigákért, így ha nagyon kedves akart lenni, mindenkinek odabiggyesztette a "csiga" szót ragozásként: mamacsiga,anyacsiga, Andinénicsiga,Lillacsiga,stb. Egyszer nagyon meg akart vetetni valamit apával, és bevetette a "nagy ártatlan tekintet-bájmosoly-full becézés"-kombót : Apacsigucikááám!Megveszed? :))) Nálam ez verte ki a biztosítékot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!