Mi a leggiccsesebb/ legcsiricsárébb becézés?
Ez nemn becézés, de mikor hallottam dobtam egy hátast. Egy roma asszony mondta az unokájának, hogy "eszem a szarodat".
Réééémes.
Anyósom hívja a lányomat:
MAMA PICI CSILLAGOCSKÁJA
Engem meg kiráz a hideg, és közben nyálasra puszilgatja. Sajna, hiába szült 5 gyereket, csak a férjemtől ( a legkisebbtől) van unokája. Ez így elég nehéz. A sógoraim/sógornőim karriert építenek. Én meg próbálom elviselni, anyósom unokabecézgetéseit.
A gügyögése meg teljesen kikészít. Nem hülye a gyerek, csak pici. A lányom (2,5 éves) ráadásul utánozza:
pl.
- CSilli-villi pici csizmi --> gumicsizma
- tündi bündi falatocska --> ételekre
- pipisüti --> sültcsirke
( a szomszéd utcában lakik)
Nálunk anyósom minden nevet ci-vel becéz.Hannici Gabici.És az utolsó betűt elnyújtja.Szal így h Hannicííííííííííííí.
Egyébként a husomat meg az ilyeneket utálom.De eddig a leghülyébb becézés amit hallottam a srác azt mondta a csajnak én kis pörköltem(?!) meg én kis mákos tésztám ill én kis nokedlim.Hát jézusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!