Ha a szüleim elkezdenek "szemétkedni" jogos, ha én meg folytatom?
A tisztelet szó azt jelenti, hogy valakinek akkor sem mondjuk el, hogy nincsen igaza, amikor ez teljesen nyilvánvaló. Ugyanez áll a "szemétkedésre".
A szeretet szó azt jeleneti, hogy lemondasz dolgokról valaki javára, amik neked járnának.
Gondolkozz el ezeken.
nem komoly,csak kicsit tovább fürödtem és lekapcsolták a gázt meg elzárták a vizet...sikeresen leforráztam magam,jéghideg vizbe kellett lemosni a fejemről a sampont..meg magamról a tusfürdőt..
és meg elkezdtem hajatszárítani cserébe..aztán meg úgy hagytam a folyosón a villanyt.[üveges ajtójuk van]
aztán meg lekapcsolták rám az áramot:D:D
máskor is volt már hogy elzárták a vizet meg a gázt..de akkór is kiabáltam h kapcsolják vissza és visszakapcsolták..most viszont semmi..hiába kértem..
arról meg,hogy a vizet meg a gáz hogy kéne visszakapcsolni fogalmam sincs.
hát sokat fürdök..20-30 percet most kicsit tovább csúszott tíz perccel kb.
de mindig szokott anyu szólni,hogy hagyjam abba a fürdést..most is igazán szólhatott volna
14 és Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!