Joggal félek, hogy kiraknak engem és a családomat az albérletből?
Én csodálkozom, hogy még ott latok.
15 éven keresztül voltam főbérlő. Saját káromon tanultam meg, hogy egyhavi lemaradást szabad csak engedni, arra meg ott kell legyen az elején letett kaució. Egyhavi rezsivel így is bennemarad az ember, ha meg a kiköltözés elhúzódik, plusz egy havi rezsi és elmaradt albérlet. Az albérlők fele nemfizetés miatti felmondás miatt hagyja el a terepet, tartozást hagyva maga után. A másik fele maga mond fel átlag két év után, mert saját lakásba költözik.
Ezek az én saját tapasztalataim.
Az albérlőkkel egyébként teljesen normális emberi kapcsolatot sikerült tartani, egyrészt mert igyekeztünk mindenhez normálisan hozzáállni, másrészt eleve megnéztük, kinek adjuk oda a lakást.
Az, hogy még ott lakhattok, csodaszámba megy. 4-5 havi albérleti díj kiesés, plusz a rezsi kifizetése ennek tetejébe... képzeld magad ebbe a helyzetbe. Én apukád helyében sürgősen alternatív lakhatás után néznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!