Ti nem unjátok már a sok karácsonyi bögrét, gyertyát, negyvenedik disz ajándékot?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem lehet meggyőzni a rokonokat, hogy ne vegyünk apróságot sem, mert kicsi lakásban lakunk, és már nem fér el az ötvenedik csetresz, porfogó a lakásban. Felvetettem, hogy süssünk inkább aprósütit, annak örülnék is, mert legalább van haszna...de mintha süket fülekre találna...2018. dec. 17. 09:26
21/22 anonim válasza:
Családban ilyen nincs.Viszont én két szomszédomnak is veszek ajándékot,nekik most pont ilyet vettem.Ha tőlük ilyet kapnék,én nagyon örülnék neki,mivel alig vannak bögréim,meg gyertyám sincs.Nekem mindegy mit kapok,mindennek örülök.Lehet az egy tusfürdő is akár.
22/22 anonim válasza:
Én még nem, mert nemrég költöztem saját lakásba, és most még nincs a karácsonyi díszcuccokból túl sok (ill. ami olyat kaptam, hogy nem tetszett, azt továbbadtam olyannak, akinek igen), a gyertyák meg nálam fogyóeszközök, ha jól néznek ki és jó az illatuk (egyedül a kínai nagyon mű szagúaktól tudok hányni).
De amúgy családban mi inkább praktikus dolgokat ajándékozunk, és megkérdezzük a másikat, minek örülne. Én pl. öcsémtől kulacsot kapok, olyan árban, mint amiből ilyen porfogót venne. Szóval a csetreszek ált. "járulékos elemektől" (pl. exanyósjelölt) meg ilyen munkahelyi ajándékozásból jöttek :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!