Párommal 8 éve vagyunk együtt. Felnőtt, önálló gyermekei vannak, sajnos vannak nézeteltérések közöttük. Legtöbbször akkor találják meg őt ha valamit szeretnének. Pénzt, unokára felvigyázni?
Konkrétan rendszeresen csak akkor.Nem csak őt hanem a volt feleségét is.Sokszor pszichés nyomás alatt tartják őket, hogy elérjenek valamit/valamiket.
Az én családom kicsit másképp működik, pld heti párszor megkérdezem mi újság otthon.Ebbe nőttem, nekem természetes. Nagyon frusztráló mikor folyamatosan ezt kell hallgatni.Mindjárt itt a karácsony, nagyon nem kívánom már ezt a feszültséget ami ilyenkor van.Mármint mikor összegyűlik a családjuk.Nem is gondolom, hogy ott kellene lennem.Párom szerint viszont olyan mintha otthagynám a csatatéren ,,sebesülten".Én meg úgy érzem, hogy 8 év után szeretnék egy olyan karácsonyt amikor nem fagy meg a levegő körülöttem.Szerintetek páromnak van igaza és kutya kötelességem ezt a feszült helyzetet elviselni vagy igazam van, hogy szeretnék elszabadulni ebből a helyzetből?
Én nem mennék el a helyedben.
Párodnak a saját gyerekeiről van szó. Ha ők ilyen légkört teremtenek, miért kéne neked elviselned?
Párodat sebesülten ott hagyod? Miért, őt ki kényszeríti, hogy odamenjen és ezt elviselje ill. hogy őket odahívja magához? Ha ő ilyen mazochista, az az ő dolga, de téged ebből hagyjon ki.
Tudod mi lenne a normális döntés? Ha a párod - nem okvetlen most, karácsonykor, hanem inkább valamelyik havi ebédnél - az első fagyos mondat után felállna (veled együtt) és eljönnétek azzal, hogy ha majd megtanul normálisan viselkedni az apjával, akkor keressen. Ill. ha nálatok történik mindez, akkor annak a gyerekének megmondaná, hogy arra van a kijárat, és akkor jöjjön legközelebb, ha majd megtanul normálisan viselkedni az apjával.
Sajnos ő is, és a volt felesége is nagyon-nagyon elfuserálták a gyerekeik nevelését, és ennek isszák most a levét.
Ha nem vagy ott fizikailag, gondolataidban tudsz máshol lenni?
Ha igen, akkor ne menj.
Ha gondolatban úgyis rágódnál, akkor inkább menj a férjedel.
Még az is lehet, hogy köztetek is feszültség alakulna ki emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!