Más leendö nagymama is ilyen rendes?
anyumnak sajnos sok mindent ne mtudott venni mamám de amit adott: (mivel náluk laktunk akkor még) jótanácsok, rengeteg törődés, sokszor vigyázott rám, lefoglalt.. stb. szóval én mamám is sokat segített anyáéknak, mindeamellett hogy anyagilag(ajándékokkal) nem nagyon tudott támogatni (így is megvoltunk :))
örülök hogy neked is ilyen nagylelkű, segítőkész anyukád van! :)
viszonzásképp, hát nemtudom. mennyire idős? egy meglepetés üdülés egy gyógyfürdőbe? vagy csak egyszerűen egy nagy családi bográcsozás? esetleg valami egyedi, kézzel készített ajándék "legjobb anyuka" jeligével?
Sajnos az én anyukám már gyerekkoromban elhunyt, de biztosan sokat segített volna. A nagymamám neki is sokat segített, egész nyáron nála voltunk hétköznap, és a tavaszi szünidőben, ha betegek voltunk, vele voltunk. Az én anyósom nem rohangál hozzánk, és ajándékkal se tudja elkényeztetni a lányunkat, viszont a nyári szabit mindig egyeztetjük, mert az ovi miatt 5 hét szünet van, nem lehetne másképp megoldani. Ha szükség van rá hogy mennünk kell valahova (nem sűrűn) át tudjuk vinni hozzá, de soha nem aludt még nála.
Ha én nagymama leszek biztos segítek ahol tudok, hogy ne kelljen bébiszitterre bízni az unokámat,de útban se akarok lenni. Szeretném ha gyerekem elsősorban engem kérjen meg segítsek, ne egy idegent.
Az én anyum is sokat segített, egyszerűen imádta a gondolatot, hogy egy picur unokája lessz :-) (apum is)
Egészen vásárási mániás lett, van egy használtbaba bolt ahol olcsó és imádni való kis ruhák vannak. Egy idő után már mondtam neki, hogy álljon le mert szeretnék én is venni pár dolgot amivel ráhangolhatom magam az anyaságra. (pl a kiságyat már 4-5 hónaposan megvettem, hogy nézegessem segy flüssállatka őrizte addig).
Imádni való nagymama,nagypapa és az anyósom is összevissza kényezteti már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!