Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összetörtem, mit tegyek?

Összetörtem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Férjemmel 6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok, egy 1 éves kislányunk van.

Kb 1,5 éve (amikor terhes voltam, fél évvel az esküvő után. ) kezdett furcsán viselkedni.

Rájöttem hogy mi van a dologban. Mivel sofőr, egész nap nőkkel van körülvéve és egy 50es mami(a férjem 30) rákattant. Elolvastam az üzeneteiket, a nő elég keményen hívta egy menetre. Nem történt semmi csak húztak egymás agyát.

Megígérte hogy többé nem lesz ilyen, de persze megingott a bizalmam.

Éreztem hogy valami nincs rendben, furcsa volt es hideg a másfél év alatt.

Azt kértem karácsonyra tőle hogy legyen minden a régi, ugyanúgy szeressük egymást mint régen, ugyan úgy viszonyuljunk egymáshoz, kezdjük tiszta lappal.

Megszállta a Szentlélek, és bevallotta hogy megcsalt egy párszor a terhességem alatt, az EXÉVEL (!!!!!)és emiatt volt hideg velem hogy hazudott és átvert de szeretné ha minden a régi lenne, és képes megváltozni.

Úgy érzem hogy teljesen összetörtem, még sírni sem tudok, nincs kinek elmondjam, tanácsot kérjek.

Tudom hogy a többség véleménye az hogy egy ilyen embert ,,ki kell ba**ni az ablakon,, mégis a kérdésem az hogy van remény hogy megváltozzon?

Saját tapasztalatok érdekelnek,(nem csak) akár megcsalt - megcsaló részéről.

2018. dec. 9. 01:12
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Igen, kib*****m. Kell a francnak ilyen "férfi".
2018. dec. 10. 20:40
 52/52 anonim válasza:
Kérdező, miujság azóta?
2019. febr. 12. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!