Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összetörtem, mit tegyek?

Összetörtem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Férjemmel 6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok, egy 1 éves kislányunk van.

Kb 1,5 éve (amikor terhes voltam, fél évvel az esküvő után. ) kezdett furcsán viselkedni.

Rájöttem hogy mi van a dologban. Mivel sofőr, egész nap nőkkel van körülvéve és egy 50es mami(a férjem 30) rákattant. Elolvastam az üzeneteiket, a nő elég keményen hívta egy menetre. Nem történt semmi csak húztak egymás agyát.

Megígérte hogy többé nem lesz ilyen, de persze megingott a bizalmam.

Éreztem hogy valami nincs rendben, furcsa volt es hideg a másfél év alatt.

Azt kértem karácsonyra tőle hogy legyen minden a régi, ugyanúgy szeressük egymást mint régen, ugyan úgy viszonyuljunk egymáshoz, kezdjük tiszta lappal.

Megszállta a Szentlélek, és bevallotta hogy megcsalt egy párszor a terhességem alatt, az EXÉVEL (!!!!!)és emiatt volt hideg velem hogy hazudott és átvert de szeretné ha minden a régi lenne, és képes megváltozni.

Úgy érzem hogy teljesen összetörtem, még sírni sem tudok, nincs kinek elmondjam, tanácsot kérjek.

Tudom hogy a többség véleménye az hogy egy ilyen embert ,,ki kell ba**ni az ablakon,, mégis a kérdésem az hogy van remény hogy megváltozzon?

Saját tapasztalatok érdekelnek,(nem csak) akár megcsalt - megcsaló részéről.

2018. dec. 9. 01:12
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
9%
...Észak-Amerika...
2018. dec. 9. 12:20
 42/52 anonim ***** válasza:
38%

Adj magadnak időt a felejtésre.

Minden elmúlik, a jó is és a rossz is.

Lehet a férjed teljesen meg fog változni, csak azért, hogy ne hagyd el. Még jobb is lehet ez a házasság, mint volt.

Ha mégsem tudsz megbocsátani és ugyanígy érzel mint most csak akkor lépj.

Ne hamarkodd el.

2018. dec. 9. 12:46
 43/52 anonim ***** válasza:
77%
Soha nem fog megváltozni egy ilyen féreg. Jobbat érdemelsz nála.
2018. dec. 9. 13:06
 44/52 anonim ***** válasza:
75%

Ismerek egy nőt. Mikor megszületett az első lányuk, 1-2 éven belül, minden felborult. A férfi rendszeresen verte a nőt és a kislányt is. Mikor a nő terhes volt a második lányukkal a férfi úgy megverte, hogy eltört a nő állkapcsa. Minden egyes ilyen eset után azt ígérte, hogy ezentúl nem tesz ilyet, azt mondta, nagyon sajnálja, és másnap ugyanúgy folytatta. A nő végül erőtt vett magán, és végleg otthagyta. Kb 10-12 évvel később a kisebb lány találkozott az apjával, aki akkor ájultra verte őt.

Ezzel a történettel csak azt szeretném elmondani, hogy aki egyszer képes valamire, ígérjen akármit, bármikor gond nélkül képes megtenni azt újra.

2018. dec. 9. 13:08
 45/52 anonim ***** válasza:
81%

Ezt a példát itt a férfi részről történő megcsalás igazságossága mellett kapálozó 40 éves 62%-os férfinek küldöm:

[link]

Milyen érzés hogy még egy termeszhez sem érsz fel erkölcsileg?

Kérdező: ugyan nem vagyok a válások híve, sőt! Főleg ha még gyerek is van... De ez az alak, aki most a férjed, nem fog változni. Aki a terhes felesége mellett képes félrekúrni az egy érzéketlen, nemtörődöm senkiházi. A bizalmad is alapjaiban rendült meg. Ebből "legjobb" esetben is csak elnyújtott válás lesz.

2018. dec. 9. 13:32
 46/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki válaszát, tanácsát, véleményét.

Próbálom ésszel megoldani a helyzetet.

2018. dec. 9. 13:44
 47/52 anonim ***** válasza:
71%

Keresni kell olyan embert, aki tisztel, aki megbecsül, a többit le kell szarni. Feltéve ha boldog szeretnél lenni.

Ha nem ragaszkodsz a boldogsághoz, akkor bocsájtsd meg és főzzél neki valami finomat.

...ja, és szerintem vasald ki az ingjeit is, jobban csípik a csajok ;)

2018. dec. 9. 17:29
 48/52 anonim ***** válasza:
39%
Ha akkor képes Volt megcsalni amikor épp az ő gyerekévél voltál terhes ,akkor máskor is meg fog ,erre nincs magyarázat nincs olyan hogy meg fog változni!!!! SOHA NEM LESZ UGYANOLYAN MINT RÉGEN VOLT! !!!SOHA!akármennyire is szeretnéd ,soha de soha nem fogod ezt el felejteni ,ha még is változna minden közeledése alkalmával azon gondolkodnál,vajon öt is így csókolta? Neki is ezt sugta a fülébe? Hozzá is így ért hozzá? ..Ez soha nem fog megvaltozni! Légy erős és határozott van egy gyereked ,neki te vagy a jövő és ne azon aggódj hogy apa nélkül fog felnőni, sok gyerek nőtt fel apa nélkül ,boldogan...Ha én a te helyedben lennék,nem engedném hogy a gyermekem végig nézze ahogy éveken keresztül egy rideg,és boldogtalan házasságbán élek az apjával ,a gyermek a szülő tükörképe az lesz belőle amit tőled lát! Légy erős tudom nehez mondani de én is túl tettem magam rajta nehéz volt egy 9 hos babával, de ma már 13 éves nagylány és boldog,soha nem éreztette vele azt ahogy az apja rossz ember ,egyszerűen azt mondtam ,nem voltunk boldogak.Nekem is nehéz volt tovább lépni de még kell tenni ha nem másért ,MAGADÉRT! Te ennél 1000x többet érsz! !!!!
2018. dec. 9. 17:50
 49/52 anonim ***** válasza:
0%
Ha vki évekig nem fekszik le velem én miért tartoztassam meg magam egészséges nőként... Hát az ilyet kivágom,és keresek olyat aki nem vallás károsult és eleve nem állok le csak a gyereklrt kell évi egyszer közösülni ridegen tipussal, olyan pár kell aki képes a szexuális együtt létre.. Házasságon belül meg párkapcsolatban azért tényleg nem kéne az élvezetes kölcsönös szexet bünként kezelni ... Nem lenne ennyi szerető mondom ugy h sose csaltam meg senkit, kukába dobom aki nem hajlando kielegiteni több év után se,az ilyen valláskárosult traumás v beteg..
2018. dec. 9. 21:04
 50/52 anonim ***** válasza:
26%
hogy egyik fél se vonja meg magát a másiktól. Idióta állat.. Nő vagyok.. És Köszi köteleséggből még ugysem fogok szexelni mert a biblia pártolja ha a másik épp nem akarja hát köteleségge szét tenni,hanem meg lehet erőszakkal v a férj ura mehet máshova jogosan :( Én élvetezes kölcsnösön szeretkezésről beszélek, nem bibilia alapuról.. :O :(
2018. dec. 9. 22:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!