Összetörtem, mit tegyek?
Férjemmel 6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok, egy 1 éves kislányunk van.
Kb 1,5 éve (amikor terhes voltam, fél évvel az esküvő után. ) kezdett furcsán viselkedni.
Rájöttem hogy mi van a dologban. Mivel sofőr, egész nap nőkkel van körülvéve és egy 50es mami(a férjem 30) rákattant. Elolvastam az üzeneteiket, a nő elég keményen hívta egy menetre. Nem történt semmi csak húztak egymás agyát.
Megígérte hogy többé nem lesz ilyen, de persze megingott a bizalmam.
Éreztem hogy valami nincs rendben, furcsa volt es hideg a másfél év alatt.
Azt kértem karácsonyra tőle hogy legyen minden a régi, ugyanúgy szeressük egymást mint régen, ugyan úgy viszonyuljunk egymáshoz, kezdjük tiszta lappal.
Megszállta a Szentlélek, és bevallotta hogy megcsalt egy párszor a terhességem alatt, az EXÉVEL (!!!!!)és emiatt volt hideg velem hogy hazudott és átvert de szeretné ha minden a régi lenne, és képes megváltozni.
Úgy érzem hogy teljesen összetörtem, még sírni sem tudok, nincs kinek elmondjam, tanácsot kérjek.
Tudom hogy a többség véleménye az hogy egy ilyen embert ,,ki kell ba**ni az ablakon,, mégis a kérdésem az hogy van remény hogy megváltozzon?
Saját tapasztalatok érdekelnek,(nem csak) akár megcsalt - megcsaló részéről.

Nem ertem, hogyan szolgalja az a gyereked erdeket, hogy felnove egy diszfunkcionalis ferfi noi kapcsolati mintat lat maga elott, amiben az anyjat rendszeresen megalazzak.
Elvalt szulok gyereke vagyok, nő. Az egyetlen hatasa a valasnak, hogy hihetetlen tiszteletet erzek edesanyam irant, amiert egy kis faluban elve, ahol mindenki a szajara vette utana, volt batorsaga kilepni a szarbol es igenis kikovetelni maganak a tiszteletet es egy rendes kapcsolatot, ahol boldog lehet.

Idősebb kolléganőkkel incselkedés:
Muszáj jópofizni a vezetők titkárságain dolgozó nőkkel, mert ezek a vezetők mellett gyakran régi bútordarabok, sokszor vezetőkre is tud hatni pötyögésük. Akár a saját munkahelyeden, akár ügyfélnél. Idősödő nőkkel úgy kedveltetheti meg magát legegyszerűbben egy jó kiállású fiatalabb férfi, ha érezteti velük, hogy még mindig vonzónak találja őket. Ha pedig egy ilyen nő ezt túl komolyan véve elkezd írogatni, akkor a nyílt visszautasítás halálos sértés lenne.
terhesség alatt megcsalás:
A napi kemény munka csak akkor megy jól, ha szabadidőben tökéletes a rekreálódás. Ehhez egészséges beállítottságú férfiembernek kell a szex.
Igen a keresztény gyökerekből még fennmaradt erkölcsi értékek szerint a terhes nő megcsalása különösen erkölcstelen cselekedet. Szerintem normális féfi nem fedheti fel nője előtt azt, hogy szexualitásban is kell neki a változatosság (és cselekszik is), meg hogy az erkölcsöt igazából csak a nők megregulázására találták ki...
A férfi igazi hűsége az, ha keményen dolgozik családja boldogulásáért. Sikeres férfinak egy-egy új csaj nem akkora élmény, hogy meghülyítse, családját otthagyja.
40F

Ne magyarázd már be, hogy a házasodásotok előtt, de főleg a teherbe esésed előtt nem volt gyanús, hogy nincs teljesen oda érted....!
Azt hitted, ha összeházasodtok és gyereketek lesz, majd megváltozik? Hát látod nem tette... Ez van... Törődj bele és hozd ki belőle a legjobbat. Mármint ne kib....d, ahogy te fogalmazol, hanem valahogy értelemsen próbáljatok együttélni, minden egyéb kiszúrás a szerencsétlen gyerekkel...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!