Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összetörtem, mit tegyek?

Összetörtem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Férjemmel 6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok, egy 1 éves kislányunk van.

Kb 1,5 éve (amikor terhes voltam, fél évvel az esküvő után. ) kezdett furcsán viselkedni.

Rájöttem hogy mi van a dologban. Mivel sofőr, egész nap nőkkel van körülvéve és egy 50es mami(a férjem 30) rákattant. Elolvastam az üzeneteiket, a nő elég keményen hívta egy menetre. Nem történt semmi csak húztak egymás agyát.

Megígérte hogy többé nem lesz ilyen, de persze megingott a bizalmam.

Éreztem hogy valami nincs rendben, furcsa volt es hideg a másfél év alatt.

Azt kértem karácsonyra tőle hogy legyen minden a régi, ugyanúgy szeressük egymást mint régen, ugyan úgy viszonyuljunk egymáshoz, kezdjük tiszta lappal.

Megszállta a Szentlélek, és bevallotta hogy megcsalt egy párszor a terhességem alatt, az EXÉVEL (!!!!!)és emiatt volt hideg velem hogy hazudott és átvert de szeretné ha minden a régi lenne, és képes megváltozni.

Úgy érzem hogy teljesen összetörtem, még sírni sem tudok, nincs kinek elmondjam, tanácsot kérjek.

Tudom hogy a többség véleménye az hogy egy ilyen embert ,,ki kell ba**ni az ablakon,, mégis a kérdésem az hogy van remény hogy megváltozzon?

Saját tapasztalatok érdekelnek,(nem csak) akár megcsalt - megcsaló részéről.

2018. dec. 9. 01:12
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
9%
Remélem elolvasod a válaszomat. Szerintem meg lehet változni, én évekig csaltam a férjemet, ugyanis nem volt hajlandó lefeküdni velem, valamelyest tudott is arról, hogy csalom emiatt, de azért sose jelentettem be, hogy most megyek a szeretőhöz. Aki nem csinálta ezt az nem tudja, hogy fárasztó, lelkileg romboló dolog a szeretőtartás. Nekem már semmi kedvem nincsen hozzá, inkább legyen itthon kevésbé szenvedélyes szex (de azért valamennyi legyen), mint szuperszex titokban máshol, lehet a koromból is adódik, mert már 37 éves vagyok. Szóval a tanácsom, elégítsd ki a férjedet, legalább néha és akkor kisebb eséllyel megy máshoz, szerintem az, hogy flörtöl chat-ben nem akkora baj, bár nyilván megcsalás előjele is lehet.
2018. dec. 9. 10:19
 32/52 anonim ***** válasza:
86%

Nem ertem, hogyan szolgalja az a gyereked erdeket, hogy felnove egy diszfunkcionalis ferfi noi kapcsolati mintat lat maga elott, amiben az anyjat rendszeresen megalazzak.

Elvalt szulok gyereke vagyok, nő. Az egyetlen hatasa a valasnak, hogy hihetetlen tiszteletet erzek edesanyam irant, amiert egy kis faluban elve, ahol mindenki a szajara vette utana, volt batorsaga kilepni a szarbol es igenis kikovetelni maganak a tiszteletet es egy rendes kapcsolatot, ahol boldog lehet.

2018. dec. 9. 10:23
 33/52 anonim ***** válasza:
29%
Nekem az egészről az jön le, hogy megbánta a házasságot és remélte, hogy a gyerek majd rendbe hozza a helyzetet, csak hát ez soha nem így lesz...
2018. dec. 9. 10:33
 34/52 anonim ***** válasza:
5%

Idősebb kolléganőkkel incselkedés:

Muszáj jópofizni a vezetők titkárságain dolgozó nőkkel, mert ezek a vezetők mellett gyakran régi bútordarabok, sokszor vezetőkre is tud hatni pötyögésük. Akár a saját munkahelyeden, akár ügyfélnél. Idősödő nőkkel úgy kedveltetheti meg magát legegyszerűbben egy jó kiállású fiatalabb férfi, ha érezteti velük, hogy még mindig vonzónak találja őket. Ha pedig egy ilyen nő ezt túl komolyan véve elkezd írogatni, akkor a nyílt visszautasítás halálos sértés lenne.

terhesség alatt megcsalás:

A napi kemény munka csak akkor megy jól, ha szabadidőben tökéletes a rekreálódás. Ehhez egészséges beállítottságú férfiembernek kell a szex.

Igen a keresztény gyökerekből még fennmaradt erkölcsi értékek szerint a terhes nő megcsalása különösen erkölcstelen cselekedet. Szerintem normális féfi nem fedheti fel nője előtt azt, hogy szexualitásban is kell neki a változatosság (és cselekszik is), meg hogy az erkölcsöt igazából csak a nők megregulázására találták ki...

A férfi igazi hűsége az, ha keményen dolgozik családja boldogulásáért. Sikeres férfinak egy-egy új csaj nem akkora élmény, hogy meghülyítse, családját otthagyja.

40F

2018. dec. 9. 10:36
 35/52 anonim ***** válasza:
85%
40F: ez szép, csak nem a 18. században élünk.
2018. dec. 9. 10:43
 36/52 anonim ***** válasza:
4%
A házasságban általában 2 fél van benne, szóval ne becsüld le a saját szerepedet a dologban.
2018. dec. 9. 10:43
 37/52 anonim ***** válasza:
0%

Ne magyarázd már be, hogy a házasodásotok előtt, de főleg a teherbe esésed előtt nem volt gyanús, hogy nincs teljesen oda érted....!

Azt hitted, ha összeházasodtok és gyereketek lesz, majd megváltozik? Hát látod nem tette... Ez van... Törődj bele és hozd ki belőle a legjobbat. Mármint ne kib....d, ahogy te fogalmazol, hanem valahogy értelemsen próbáljatok együttélni, minden egyéb kiszúrás a szerencsétlen gyerekkel...

2018. dec. 9. 11:12
 38/52 anonim ***** válasza:
93%
40F: Ugye akkor neked az sem baj, ha a feleséged lefekszik màs férfiakkal? Mert hàt ha sikeres, akkor őt sem hülyiti meg màsik férfi ugye? És akkor ez îgy teljesen rendben van nem?
2018. dec. 9. 11:36
 39/52 anonim ***** válasza:
84%
34: ez a mai korcs világ korcs nézete egy korcs embertől, akinek fogalma sincs mit jelent az erkölcsi tartás, a szerelem miatti önmegtartóztatás, a másik maximális tisztelete, a valódi szerelem és legfőképpen az, hogy nem vagyunk állatok, hogy a nemi szervünk irányítson. Ez nem keresztény visszamaradottság, hanem alapvető emberi tulajdonságnak kéne hogy legyen. De van, aki állatnak tartja magát és se a másik ember nem érdekli, se az, hogy ne a szex irányítsa. Az ilyet még leköpni sem érdemes.
2018. dec. 9. 11:39
 40/52 anonim ***** válasza:
2%
Az állatvilághoz hasonlóan az emberi társadalmakban is az volt és marad a természetes, hogy a sikeres férfiak párjuk mellett más kívánatos nőkkel is szexelgetnek. Érvényes ez az EU/Nyugat-Amerika liberális demokratikus értékeket valló kultúrájára is.
2018. dec. 9. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!