Alszik a férjetek délben? Mostmár kezdek azon gondolkodni, hogy valami gond van nála egészségileg, hogy ennyit alszik.
Ha csak hétvégén aludna ebéd után nem is érdekelne, mivel ha megteheti miért ne. De ő mivel megteheti, hétköznap is hazajön ebédelni és utánna le is fekszik 1-2 órahosszára, mert annyira fáradt. Pedig mindig 7-kor kel, és este sem szoktunk sokáig fent maradni (max. fél 10). És a munkája sem olyan megfeszített.
Ma is 9-kor kelt, és már 1-kor rohant a gyerekkel aludni.
Csak én reagálom ezt túl, vagy tényleg nekem van igazam?
Anyósom meg apósom ilyenek. Nyugdíjasok, reggel 7-kor kelnek, este fél9-9 körül mennek aludni. A napközbeni ebéd utáni pihenés eddig még csak nagyon nyomüs okkal maradt ki náluk. Pl. ha a lánya szülinapi ünnepe az étteremben. Még ha vendégek is vannak, após akkor is ledől a nappaliban.
Anyós mindig ilyen volt, háztartásbeli volt egész életében, de após nem aludt akkor, amikor dolgozott. Így az számomra rejtély, hogyan bírta akkor, mert nem látszott a különbség(fáradtság), nem ment este korábban feküdni emiatt vagy ilyesmi.
De az ő dolguk, ha nekik így jó, miért ne?!
Anyós-após kapcsán írtam, még akartam írni, hogy érdekes, hogy a férjem meg szinte alig alszik, néha nem is értem, mikor pihani ki magát. Sokszor 11-éjfél vagy még később megy aludni és reggel fél 5-kor kell, napközben szinte sosem alszik, csak néha elbóbiskol. Erre elaludt most, a kedvenc Forma1-e alatt, na erről ennyit... :)
14.35
Nem csak a fizikai munka tudja lefárasztani az embert.A szellemi is,csak az más fajta fáradságot ad.Márpedig írtad,hogy sokat idegeskedik a vállalkozása miatt.
Egy kis többletvitamin bevitelt is kipróbálhattok.
Az én párom 7-re jár, ha hazaér, akkor alszik egyet hétközben is, ha tud. Fél óra és felfrissülve dolgozik itthon tovább a ház körül meg a gyerekekkel.
Ha kikapcsolja őt, felfrissül tőle, akkor hadd aludjon egy fél órácskát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!