Világunkban nagy probléma az elmagányosodás. Ismerősi körömben is sok ilyen van. Milyen állami segítséget igényelhet az, akinek senkije se marad? Se gyerek, se rokon, se házastárs stb?
Figyelt kérdés
Egészséges személy esetén,tehát rokkant se lehet,de felnőttről van szó,tehát árvaságit se kaphat.Oldja meg ,ahogy tudja,vagy esetleg iratkozzon be valamilyen klubba,vagy otthonba?2018. nov. 29. 12:06
11/16 anonim válasza:
Nem borzasztóan érdekes egyébként, hogy a jelenség egyre súlyosbodik holott sosem élt még ennyi ember a Földön? Mintha egyenes arányban állna a túlnépesedés az emberek egymástól való elszigetelődésével. Ennek a hátterében valószínűleg olyasmi állhat, hogy a már túl sok (hülye)embert sokan nem bírják cérnával, tudatosan elszigetelik magukat majd egyedül is maradnak végül, ami nem jó. De tény, hogy egyre nehezebb tolerálni a mai világunk hülyéit, ezért sok inkább normális ember marad magára, mint hülye. Legalábbis én nem azt tapasztalom sajnos, hogy a problémás egyedek maradnak magukra hanem azt, hogy ők kézzel lábbal másznak a többiekre, mert egy percet nem bírnak egyedül.
12/16 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval.Nem életképtelenek az ilyen emberek,csupán nem alkalmazkodnak a romló erkölcsű világhoz,hanem megmaradnak úgymond normálisnak,miközben őket hülyézik le.Lehet,hogy régimódi gondolkodásúak,és úgy gondolják,hogy nem találnak hozzájuk hasonló gondolkodású embert,sokszor még az ismerősi körben sem,és ez gátolja őket abban,hogy kimenjenek a nagyvilágba.Szerintem ez is benne van.Ezért inkább elszigetelik magukat.Ezt jól látod szerintem.
2018. nov. 29. 15:49
13/16 anonim válasza:
11-es, jól írtad. A hülyék a normálisakat zavarják. A hülyét viszont nem zavarja, ő köszöni, jól elvan a normálisak között.
14/16 anonim válasza:
Nem kell kiröhögni a kérdezőt, tényleg létező probléma, hogy ha az embert negyven éven át hajtja a munkahelye, emellett még gyereket nevel, akkor leépülnek körülötte az emberi kapcsolatok. Aztán ha a gyerekek kirepültek, nyugdíjba mentél, akkor ott vagy egyedül vagy a pároddal. Ráadásul a legtöbb ember fejében az van, hogy egy bizonyos kor fölött nem lehet új barátokat szerezni (a legtöbb embernek a gimis, egyetemista kori barátai vannak élete végéig). Előbb-utóbb meg kellene oldani az elmagányosodást, mert egyre többeket érintő probléma lesz.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást kedves 14-es.Veled is teljesen egyetértek.Szerintem is egyre súlyosbodó probléma,és valamit tenni kellene ellene.Ezért is vetettem fel.
2018. nov. 30. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!