Szülők, Ti elengednétek a 15 éves lányotokat a 17 éves barátjával éjszakára?
Lassan 1 éve együtt vagyunk, szüleim ismerik a barátomat, szeretik is :)
El szeretnénk menni valami szép helyre, ahonnan naplementét nézhetünk, és közbe kicsit iszogatnánk.. :) Aztán séta a kivilágított Pesten :)
Szerintetek?
Kérdező, azt az egyet jegyezd meg, hogy ilyet soha, de soha nem mondj egy másik embernek, hogy remélem, soha nem lesz gyereked.
mert a legszebb ajándék az életben a (kívánt) gyerek.
borzalmas volt ezt olvasni tőled többször is.
hogy lehet ilyen valaki? egy nő? legalábbis egy olyan ember, aki már nőnek érzi magát? én szégyellném magam a helyedben. sosem tudhatod, nem valaki olyannak írod-e, akinek majd tényleg nem lesz, vagy esetleg már tudja is, hogy nem lehet.
nekem égne az arcom, ha ilyet írnék. remélem a tiéd is ég most, bár nem hinném.
tudod, megérdemelnéd, hogy itt most minden válaszoló leírja ezt neked, amit te is, hogy "remélem, nem lesz gyereked".
Önfejű vagyok, és az embereknek csak annyit adok, amennyit kapok.
Ha én nem kapok tiszteletet, én sem adok...
Annyira nyílok ki mások előtt, amennyire ők nyílnak ki előttem.
De az a válaszoló konkrétan akkor pofozná fel a gyerekét, ha azt tenné amit én (húú, elvesztettem a szüzességem 15 éves, most öljön meg engem mindenki-.-)...
Kiskoromba én is kaptam 1-2t, de azóta nem tűröm a pofozgatást, amióta felszakadt a szám anyám dührohama miatt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!