Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, Ti elengednétek a 15...

Szülők, Ti elengednétek a 15 éves lányotokat a 17 éves barátjával éjszakára?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve együtt vagyunk, szüleim ismerik a barátomat, szeretik is :)

El szeretnénk menni valami szép helyre, ahonnan naplementét nézhetünk, és közbe kicsit iszogatnánk.. :) Aztán séta a kivilágított Pesten :)

Szerintetek?

2010. jún. 26. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
még jó, h nem buliba mentek...de azért,csak óvatosan a piával!
2010. jún. 26. 19:44
 12/69 A kérdező kommentje:

Ő mindenképp vigyázna, sajnos ő elég sokat iszik.. :S

És én sem akarom a földig leinni magam, csak kicsit becsiccsenteni.. :)

13/69 anonim ***** válasza:
64%

1. Úgy sem álltok meg a pia után...

2. Még kiskorúak vagytok, és nem ihattok alkoholt...

3. Büszkék lehettek magatokra.. "gumival csináljuk"

14/69 A kérdező kommentje:
És igen, képzeljétek, szüleim tudják, hogy nem vagyok már szűz ;) Mert ők azt is tudják, hogy vigyázunk, szeretjük egymást. ;) Én őszinte vagyok hozzájuk. Ja, és ők örülnek neki, hogy boldogok vagyunk :))))
2010. jún. 26. 19:45
 15/69 anonim ***** válasza:
46%
bocs az offért miköze van az anyának vagy bárkinek is hozzá ,hogy szűz-e vagy nem szűz?
2010. jún. 26. 19:46
 16/69 A kérdező kommentje:
Amúgy miért ne állnánk meg a pia után? Mit csinálunk szerinted utána? Csak piálás után lehet szeretkezni, vagy mi? Főleg Budapesten, ahol nincs kb szabad hely se :D
2010. jún. 26. 19:46
 17/69 anonim ***** válasza:
83%

19:44-essel egyet értek!

"becsiccsenteni"aha, félre írtad bebaszni,mert kétlem,h megállnád/tok egy pohárnál...és büszke lehetsz tényleg magadra, gumival?tudod, így is lehetsz terhes!

2010. jún. 26. 19:47
 18/69 anonim ***** válasza:
76%
Nem,nem csak piálás után lehet,de akkor még, azt se tudod mit csinálsz.
2010. jún. 26. 19:48
 19/69 A kérdező kommentje:

Persze, bab*szni, persze.. Mikor 1 pohárnál többet még sosem ittam :DDD

Annyira szánalmasok vagytok, szerintetek csak 2 véglet van.. Alapjába véve "jókislány" vagyok, nem voltam még soha buliban se, mert nem érdekel, és inni se szoktam, erre kapom az ilyen válaszokat, mikor 1x szeretnék elmenni, ráadásul egy olyan emberrel, akinek én vagyok a legfontosabb, és az életét is odaadná értem.. Hát gratulálok a széles látókörötökhöz. Büszkék lehettek magatokra. :D

2010. jún. 26. 19:49
 20/69 A kérdező kommentje:
Képzeld, ellenőrizni szoktuk utána a gumit, hogy nincs-e kiszakadva.. Mert van ám ennyi eszünk akkor is, ha Te, kedves Tökéletes, nem nézed ki belőlünk ;)
2010. jún. 26. 19:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!