Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feláldoznád magad a gyerekeidé...

Feláldoznád magad a gyerekeidért, a párod szeretője javára?

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti, de a mögöttes mondanivalója a lényeg.

Egy világméretű katasztrófa közeleg (meteor, vírus, atomháború,óriás napkitörés,...). A lényeg, hogy a lakosság jelentős része el fog pusztulni. A világ kormányai létrehoznak olyan óvóhelyeket, ahol a bent lévők túlélhetik a katasztrófát. Elsősorban persze politikusok, gazdagok, tudósok, sztárok,...kerülnek be, de a normál lakosok közül is sorsolnak helyeket, és a 2 kiskorú gyereked nyer, azaz bemehetnek és túlélhetik.

A szabályok szerint 2 felnőtt kísérő (BÁRKI!)velük tarthat.

Ekkor a párod előáll azzal, hogy szeretné, ha ő mehetne és...a szeretője, nem pedig te!!!

Elmondaná (És ez tényleg így lenne, nem kamuzna vagy túlozna!),hogy a szeretője rendes ember, vigyázna a gyerekekre, de a legfőbb ok, amiért jobb lenne a gyerekek számára, ha ő menne az az, hogy rendelkezik olyan speciális képességgel, tudással, szakmával, felszereléssel,...amivel a túlélők közül biztosan kiemelkedhetne. Pl.: orvos, víztisztítási mérnök, sok nyelvet beszél, tudós,... Ez által, mellette a gyereke nem a társadalom peremére szorulva élnének. Mindig lenne rendes élelmük. Nem kéne félni, hogy szexre vagy dolgozni eladják majd őket. Vagy, hogy megeszik őket, ha kevés lesz a kaja.

Mit lépnél? És miért?

Köszönöm a válaszokat!

2018. nov. 25. 15:14
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagynám a sorsára a gyerekeimet egy gerinctelen féreg és a szajhája mellett. Aki engem annyira szeret meg tisztel, hogy megfosztana először a családomtól majd az életemtől, kizárt dolog, hogy a gyerekeket nem dobná oda az első adandó alkalommal, hogy saját magukat megmentsék. Nekik ugyanis lényegében csak addig kell a gyerek, amíg nekik köszönhetően biztonságos helyre nem kerültek. Ha annyira meg akarja menteni a szeretőjét a kedves apuka, adja át ő a helyét.
2018. nov. 25. 19:10
 32/47 anonim ***** válasza:
73%
Én mennék a gyerekekkel és apuka. A szeretőt csempésszük.
2018. nov. 25. 19:17
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

"miért kéne hátrahagyni az új partnert?"

Mert a gyerekeid sírva kérnek, hogy anyát/apát hozd, ne a Bélát/Gizit? Miért fontosabb az, hogy a Béla/Gizi papás-mamást akar játszani valaki más gyerekeivel?

2018. nov. 25. 19:33
 34/47 anonim ***** válasza:
87%

Az az ember aki szereto szerepet valasztja erkolcsileg hibas

Semmi keresnivaloja az uj vilagban

Kuka

Pasi no aki szeretot tart nincs toke elvalni kuka

Aki masikat felaldozna kuka

2018. nov. 25. 19:37
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a gyerekeid sírva kérnek, hogy anyát/apát hozd, ne a Bélát/Gizit? Miért fontosabb az, hogy a Béla/Gizi papás-mamást akar játszani valaki más gyerekeivel?"

Ott a pont: már ha az adott szülő olyan hülye hogy a gyerekek előtt jön ezzel, és megkockáztatja hogy a gyerekei gyűlölni fogják amíg élnek.

2018. nov. 25. 19:48
 36/47 anonim ***** válasza:
97%

"Ekkor a párod előáll azzal, hogy szeretné, ha ő mehetne és...a szeretője, nem pedig te!!!"

Magyarul:Ekkor a párod előáll azzal hogy ö és a szeretöje menjen, te pedig dögölj meg!!!

Undirító.Akinek van szeretöje és van párja és a párja helyett a szeretöjét válassza, az megérdenelné hogy a szeretöjével együtt kintmaradjon, az anyuka keressen egy hűséges férfit a gyarekek érdekében.

ENNYI.

2018. nov. 25. 20:13
 37/47 anonim ***** válasza:
85%
Az új partner szempontjából pedig, nekem meghalt anyukám, és nem tenném azt meg egy gyerekkel sem, hogy majd én felnevelem, csak élhessek, az anyukáját pedig hagyom meghalni.
2018. nov. 25. 20:22
 38/47 anonim ***** válasza:
91%
Az alapszituáció, ami a kérdésben van logikátlan, és ezer sebből vérzik. Szóval mit válaszoltok egy értelmetlen kérdésre, ami azt feszegeti hogy birkamód mártírt játszanátok-e?
2018. nov. 25. 20:27
 39/47 anonim ***** válasza:
63%
szerintem meg én (anyuka) megyek, az én szeretőm meg a gyerekek. eszemben sincs lemondani az életemről egy szajha javára.
2018. nov. 25. 21:20
 40/47 anonim ***** válasza:
72%
A kérdező nem írt nemeket. És attól, hogy az exnek új párja van, az még nem lesz ku.rva, vagy strici... az ex pár viszont gerinctelen ha szépen megkér hogy ugyan, dögölj már meg az új párja helyett.
2018. nov. 25. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!