Miért kell jó pofát vágjak ehhez?
21 éves vagyok és az egyik távolabbi unokatesóm szintén ennyi idős és nem régiben szült. Mindeki oda vissza van ezért, de én nem tudok ehhez jó pofát vágni.
A lány nem tanult tovább a középiskola után, de abban sem vagyok biztos, hogy az érettségije meglett és dolgozni kezdett, ráadásul a gyereke apjával már egyszer szét is mentek. Mikor szóvá teszem itthon, hogy szerintem nem helyes mindig lehurrognak, hogy most kell elkezdeni az életet, sőt apám már célzott arra, hogy én semmit sem csinálok. Bocsánat, hogy minimum 4,5-ös átlagra hajtok a felsőoktatásban, ráadásul szünidőben dolgozom.
Én nem mondom, hogy mindenki tanuljon tovább, de egy gyerek felneveléséhez anyagi és érzelmi biztonság is szükséges meg valami szakma sem árt. Én inkább 30 körül tervezék családot, amikor lesz minden értelemben egy stabil hátterem.
Kicsit túldühöngöd ahhoz képest, hogy távoli rokonod lesz a gyerek, akinek nem is örülsz. Mondjuk nem értem, miért kéne, én pont letojtam az unokatesóim véleményét, szerintem a tiedet is letojják, nem a te örömödre készült a gyerek.
Az elveid ezen a téren kissé túlzóak, de ez előfordul, ha az emebrnek nincs még gyereke, igazából ez nem gond.
De a lényeg, hogy te is fogadd el más véleményét. És ne vedd ilyen biztosra, hogy 30 évesen majd minden adott és tökéletes lesz pusztán azért, mert te 30 éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!