Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ilyen ok miatt...

Miért kell ilyen ok miatt ellenezni a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Barátnőm tegnap mutatott be a szüleinek, akik azért kezdtek ellenszenvesnek találni, mert egyetemre járok és emiatt számukra úgymond “nem én vagyok a megfelelő” ember, akivel együtt kéne lennie.

Szerintem ez így elég röhejes, pláne, hogy nem is ismernek, de ilyen butaság miatt eldöntötték, hogy nem kedvelnek. Még meg sem magyarázták, hogy ez miért találják olyan rossz dolognak.

2018. nov. 13. 10:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%

Mert ha a lányuk beleszeret egy értelmiségi fiúba, nedjisten a hatására ő is tovább tanul, sőt akár hozzá is megy- akkor ki fog a disznó alól kiganajozni? "Majd a lyány is a teszkóbó veszi a hús ahelyett hogy megdolgozna érte? Mert az értelmiségi munka nem munka, csak az a munka amit a kezeddel csinálsz és nap végére beledeglesz..." Amúgy komolyan hallottam már ilyet. Ha barátnőd is így gondolja, akkor menekülj! Ha úgy gondolkodik ahogy te, akkor meg tényleg együtt meneküljetek.

(Akiket ismertem ilyen párt, ott a csaj terhesen visszament a tanyára, aztán a gyereket az apa már a születésétől kezdve persze csak a kötelező ideig láthat.)

2018. nov. 13. 14:46
 12/12 anonim ***** válasza:
29%

En egy esetben tudnam azt elkepzelni, hogy nem orulok, ha a lanyomnak egyetemista fiu udvarol: azt, ha a lanyomnak szakmaja lesz es erettsegi es szakma utan 18+-szal nekikezd dolgozni, a baratja meg nappali tagozatos egyetemista egy semmilyen szakon (pl. történész, agrármérnök)

Bocs a kiragadott példákért és nem is ertek vele egyet, de szulokent ilyesmi helyzetben azon aggodnek, jaj szegeny lanyomnak kell a fiut eltartani majd par evig es utana ki tudja a fiu nem hagyja e ott amikor lediplomazott vagy epp olyan sok a hasonlo diplomas, hogy nem lesz egybol vagy egyaltalan allasa egyetem utan es akkor megintcska szegeny lanyom tartja el.

De ezt egy eleg extrem esetnek tartanam, de ha anyagiasak a szulok, akkor ez az egyhetlen ok, ami miatt elkepzelheto a nem tetszes.

Ha nem hilye a lanyom en orulnek, ha elrabolnak es magatol menne egyetemre:-) :-).

2018. nov. 13. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!