Miért "ment el a kedvem" a gyerekvállalástól?
Nagyon szeretnék babát. De ma mikor láttam egy anyukát a kislányával (kb 4-5 éves volt) az jutott eszembe, hogy még egy csecsemővel tudnék boldogulni, de már egy nagyobbacska gyerkőccel lehet nem tudnék bánni. Illetve nem tudok magamnak elképzelni egy ekkora gyereket.
Ebből látszik, hogy még nem vagyok elég érett? Amúgy 21 éves vagyok, 22 leszek lassan.

Ez azt jelenti, hogy nem vagy érett a gyerekvállalásra. Várj még pár évet és valószínűleg megváltozik.
d,jpt
L

Sztem inkább tanulj!
Van már valamiből is diplomád?
Vagy miből akarsz megélni? Diploma nélkül már sehol sem biztos az ember helye, de van amikor már azzal sem.
Gyerek mellett meg már nem fogsz tudni tanulni, és pénzed sem marad rá a mostani tandíjak mellett..
Szerintem gondolkodj el azon hogy nem a leellésnek van most itt az ideje
Vagy te mindent a férjedre akarsz bízni?
Aztán ha nem jön be meg elválsz a gyerekkel a semmibe?
Nézd meg hány ilyen aluliskolázott gyerekes család küzködik. Vagy esetleg jól megy amíg nyomják a szülők a zsét, de elég xar dolog ám függeni valakitől, aztán ilyenkor vannak az anyós meg após történetek..
Szülhetsz még 30 évesen is. Ráérsz!

Sztem mielőtt belevágsz egy gyerekbe, bébiszitterkedj egy pár hónapot..
Hátha megjön a kedved a tanuláshoz, amivel jobban is járnál...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!