Mi a véleményetek azokról a családokról akiknek semmi nem számít?
Figyelt kérdés
Az interneten és a televízióban is rengeteg olyan felvételt látni ahol szegénységben élő családok próbálnak segítséget kérni. A szülőkön jól látszik hogy nem is akarnak és meg sem próbálnak tenni ellene. Dohányoznak, csinálják a gyerekekt, esetleg isznak is. Mi jogos kérnek segítséget ha ők nem hajlandók semmire? Milyen jogon kapnak egy csomó támogatást a mi pénzünkből, ha ők nem tesznek a közösbe semmit? (a közös alatt értem pl. a munkát,közérdekű munkát, bármit). Ha én megfázok és elmegyek orvoshoz akkor az rendben van, mert x évig minden hónapban levonták a járulékot, ezzel magamnak kifizettem az ellátást. Én elvárhatom, hogy rendben legyenek az utak, legyen világítás, közbiztonság, mert teszek a közösbe. Ők mi jogon tartják a markukat? Miért védik őket annyian? Hogy " a gyereknevelés nem munka?", de a nevelés az az, az észnélkül szülés az nem.2018. okt. 24. 20:09
11/13 anonim válasza:
Mi a franc köze van a dohányzásnak ehez?Képzeld dohányzom mégis egész életemben dolgoztam, nem élek segélyen, nem kuncsorgok.Három gyerekem van, mindháromnál gyedet kaptam és amint lehetett mentem vissza dolgozni.Ja és nem kapok semmi támogatást mert nem számítok nagycsaládosnak, mivel a legnagyobb fiam már felnőtt.
Tudod az, hogy valaki dohányzik és esetleg több gyereket is szül, nem jelenti azt, hogy alkoholista, ingyenélő.Ne vonj a kettő között párhuzamot.
12/13 anonim válasza:
"Mi a franc köze van a dohányzásnak ehez?Képzeld dohányzom mégis egész életemben dolgoztam, nem élek segélyen, nem kuncsorgok."
Na, azért te se érted.
Nem a te esetedről van szó, hanem arról, amikor valaki sír, hogy csak krumpli van meg kenyér, az se mindig, DE dohányzik.
13/13 anonim válasza:
Úgymond én sem teszek semmit a közösbe, mert 27 vagyok és életemben nem dolgoztam, de magán gimibe, fősuliba jártam, magánorvoshoz járok. Útadót azt elvileg fizetek az autóim után, a világítással nem tudok mit kezdeni... Gyerekem nincs és nem is lesz soha. Azt aki csak szüli agyereket, bszni tud de kb ennyit. A szaporodás a Világ legegyszerűbb dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!