Ti elkuldenétek a gyereketeket a lakasotokbol ha nem tud félretenni havonta a fizetésből?
Te nagyobb suttyót nem tudtál összeszedni?
Mi köze van neked a TE lakásodhoz?
Mi köze van ahhoz a saját lányod mit csinál a pénzével?
Irigy kutya, aki kirakná a lányodat hogy nehogymár könnyebb élete legyen az anyja által, te meg még bólogatnál is neki?
Normális ember ott segíti a gyerekét ahol tudja, ez a pénzéhes majom phasz meg törődjön a saját dolgával.
Kétlem hogy ritka bulizásból meg évi egy nyaralásból félretett pénzből a lányod saját lakát tudna venni, ez már szőrszálhasogatás. Mi lesz a következő? Megjegyzi hogy nem szárazkenyéren él, holott akkor tehetne félre?
Egy gusztustalan alakkal vagy együtt, ez meg téged minősít. Nekem már kinyílt volna a bicska a zsebembe a pasi meg repül.
Nem tudom eldönteni, hogy melyik a hülyébb. A kérdező vagy a párja.
Kérdező, ha jót akarsz a gyerekeidnek és magadnak, akkor összepakolsz és hazaköltöztök a fiaddal a saját házadba.
Egyébként gondolom tudta, hogy van két gyereked amikor összejöttetek.
Akkor most ezt hogy gondolja?A sajàt lànyodtól kérj albérleti díjat, ha nem, akkor menjen az utcàra?!
Ez egy paraszt, de nagyon!
Nekem is van egy lànyom, igaz még csak 9 éves, de élettàrsam mindig azt nézi, a gyereknek mi a jó, azt akarja, hogy amit csak tehetek/tehetünk megadjunk neki, ésszerú keretek közt.És nem közös a kislàny!
Én a helyedben elgondolkodnék a jövőn.
De ő akarta, hogy nàla lakjatok?
A kérdésedre a válasz ezt a szituációt alapul véve: nem.
Első körben ő a te és nem a párod gyerekei. A te ingatlanodban lakik egyedül, és nem veletek a párod ingatlanjában.
Valamint te is írtad, hogy törlesztőt fizet, valamint lakáskasszát vezet. Utóbbit nyilván nem azért, mert életcélja, hogy a mának éljen, s egyszer csak ott találja magát, hogy se háza, se pénze, se jövője...
Azt hiszem abban sokan egyet fognak velem érteni, hogy szülőként nem várhatod el a lányodtól, hogy az élete a pénz utáni harkulászásból álljon, miközben nem él, mert az élete a munka és a pénzszerzés, melynek eredménye majd az lesz, hogy szépen kiég.
Ha a lányod fizeti a hitel törlesztést, és közben lakáskasszát vezet (ami megtakarítás akár tetszik, akár nem) megérdemli a kikapcsolódást.
Én viszont elgondolkoznék, hogy milyen szülő lehetsz te, aki a fentieket nem látod át.
Te magad írtad, hogy lakáskasszát fizet. Az akkor a párodnak mi? A lakáskassza egy névre szóló megtakarítás, amit lakásvásárlásra lehet fordítani.
Az a baj kedves kérdező, hogy a kérdésed, és a válaszaid alapján te a párodnak adsz igazat a lányoddal kapcsolatban. És ez gáz. Nem kicsit.
"ha nem tud felmutatni h félre tett pénzt"
Ezt most én értem nagyon félre vagy a lányodnak be kell számolnia, hogy mire költi a pénzét? Ha igen, nem csodálom, hogy nem akart egy fedél alá költözni a pasiddal. A helyében el is küldtem volna a jó fenébe.
Amúgy meg fiatal nő a lányod, nehogy már ne engedhesse meg magának, hogy elmenjen ide-oda a barátaival néha-néha.
Ha ennyire pénz kell a pasinak, akkor keressen jobban fizető vagy egy másod állást.
A lányodnak van valami egyéb bűne, amit nem osztottál meg velünk? Azon kívül, hogy nem szimpi neki a párod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!