Komolyan ezt érdemelném?
Anyadek lattak elore....van akit nem lehet megteveszteni. Te meg tul fiatal voltal. Nem veletlenul valasztott a gyoker sem 18 evvel fiatalabbat. A korabeli nok mar atlatnak az ilyen suttyon.
Anyadek vissza fognak fogadni, hivd fel oket.
Első körben mindenki belefut ebbe. Kiállsz mellette, mert szerelmes vagy, összeveszel a szülőkkel, aztán kiderül, hogy ők a jó pár évtizednyi tapasztalatukkal látták előre, amit te kis naivan még nem. Ez volt a tanulópénz. Nem érzéketlenségből írom, hanem mert keresztülmentem ezen, csak engem nem tagadtak ki és nem volt gyerek a dologban. Én anno azt tettem szóvá, hogy nem tartom el tovább, keressen munkát, mert nem állapot, hogy én fizetek mindent, ő meg délig alszik, aztán leül a gép elé, esetleg heti egyszer szán rám öt percet és megd*g, de abban sincs köszönet. Irdatlan pofon, aztán még ő volt megsértve. Utólag látom a jeleket, látom, hogy először érzelmi terrorral kezdett, aztán úgy gondolta, az anyja után engem is pofozhat.
Nem, nem ezt érdemled. Senki nem érdemli meg sem a lelki, sem a fizikai bántalmazást, legyen az nő vagy férfi. Az első pofon után jön a többi, látod, nem bánta meg. Innentől két lehetőséged van, tönkrevágod a saját és a gyereked életét vagy összepakolsz és költözöl. Szerinted milyen mintát kap a fiad, ha így folytatod? Ő is nőket fog verni? Vagy egy rettegő idegbeteg lesz belőle? Esetleg árva? Legyen benned némi önbecsülés. Különben is, egy agresszív, vén hülye, ennél százszor jobbat kaphatsz még. 27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!