Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról...

Mi a véleményetek azokról akiknek a cigi, pia, tévé jelenti az életet?

Figyelt kérdés

Ti is találkoztatok már ilyennel? Én sosem értettem miért jó az, hogy valaki egésznap otthon ül., a tv előtt tölti a cigit meg néha megiszik egy pohár fröccsöt és közben szól a TV2, RTL stb.

MI az oka ennek a jelenségnek? Miért jó ez nekik?

2018. okt. 19. 23:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
60%

Illetve engem inkább társadalmi, globális szinten szomorít el a dolog.

Hogy az emberek jelentős része gyakorlatilag úgy éli le az életét, mint egy bio-robot. Egész nap dolgozik a két munka között meg ott a stand-by üzemmód és várja hogy mehessen dolgozni. És még meg is magyarázzák, meg erősítik magukban, egymásban, hogy "ez így jó, így természetes, ez esik jól".

Persze ha azt hallják, hogy XY éppen síelni vagy nyaralni volt, akkor azonnal megy a bírálat meg anyázás, szóval a TV előtt ülőket sem kell félteni.

2018. okt. 20. 17:34
 22/31 anonim ***** válasza:
91%
Apukám pl a tévé rabja. Állítása szerint spórolás céljából hiszen minden más szórakozás többe, pénzbe kerülne. Nem hajlandó változtatni, pedig szerintem már azt sem tudja mit néz, csak bámul maga elé, alibi sz indok amit mond. Valószínűleg depressziós de nem kér a segítségből. Nyáron sörözik is mellé, télen nem annyira. Persze semmilyen más "ingyenes" szórakozásról nem hajlandó hallani, pl sétálás, rokonok látogatása, ingyenes koncertek a főtéren stb... Mi már feladtuk...
2018. okt. 20. 18:18
 23/31 anonim ***** válasza:
91%
Engem nem szomorít el, ha más biorobot, csak én ne legyek az. Amúgy az egész élet unalmas, ha nincs pénzed. Legalább is nekem. Kimenni minden hétvégén ugyanabba az erdőbe/diszkóba/múzeumba ugyanolyan unalmas. Én szeretnék idegen kultúrákat megismerni. Nem "magyar" fákat látni, hanem égig érőket. Beszélgetni különböző emberekkel.
2018. okt. 20. 18:25
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Mi a velemenyetek azokrol, akik hazamennek es csak nyomkodjak folyamatosan a mobiljukat es szmajlikkal fecsegnek, 1200 ismeros posztjait lájkolgatjak, vicces vloggereket nezegetnek es kozben csokit es csipszet esznek?

A fenti pikirt kerdesparodiahoz kepest a tv bamulas annyival jobb, hogy onnan azert ertelmes informacio pl. hirek a nagyvilagbol (nem csak celebekrol), gazdasagi, politikai, kulturalis hirek is eljutnak a nezokhoz. A pia, cigi komboval nem ertek egyet, de ha egesz nap nem iszik es nem dohanyzik csak este igy lazul le es masnak ezzel nem okoz kart, akkor tegye az o egeszsege, o elete. A tv nezest kevesbe tartom artalmasnak, mint a celtalan internezetezest vagy a sokaknal fuggoseget okozo szamitogepes jatekokat.

2018. okt. 21. 00:44
 25/31 anonim ***** válasza:
95%
Igen, mert a tv-ben minden bizonnyal a gazdasági és kulturális híreket figyelek (általában a kulturális hír olyan szokott lenni, hogy kölyökorrszarvú született), és véletlenül sem az Izaura TV-t.
2018. okt. 21. 08:54
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

"Lehetne futni menni... önkénteskedni"

Ezt majd add elő annak a vidéki embernek, aki földet művel és állatokat tart!

Vagy "csak" családi házban lakik, ahol minden napra akad valami halaszthatatlan tennivaló a ház körül.

2018. okt. 21. 08:57
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy az ilyen "cigi, pia, tv, otthon döglés" érdeklődési kör lefedi az emberek 80%-át akik úgyis megmagyarázzák, hogy ez miért jó és felhoznak ezer dolgot. Lásd "minden vidéki becsületesen elfárad az egész földművelésbe" és hasonló ferdítések.

Ahogy az előttem szóló egyik válaszoló írta, "amit MI szeretünk, azt meg tudjuk magyarázni"... :)

2018. okt. 21. 09:13
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki családi házban lakik, és mindig van tennivaló a ház körül, akkor azt csinálja, és nem pedig egész este/hétvégén TVzik, cigizni, sörözik, tunyul. Így rá nem vonatkozik a kérdés.
2018. okt. 21. 09:21
 29/31 anonim válasza:
100%
Mert azt nem tudja csinálni amit szeretne. Rosszabb eset hogy az egész ember egy nagy senki és meg sem akar változni mert az túl bonyolult.
2018. okt. 21. 11:33
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egy hullámhosszon, az a véleményem.
2018. okt. 21. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!