Mi a véleményetek azokról akiknek a cigi, pia, tévé jelenti az életet?
Ti is találkoztatok már ilyennel? Én sosem értettem miért jó az, hogy valaki egésznap otthon ül., a tv előtt tölti a cigit meg néha megiszik egy pohár fröccsöt és közben szól a TV2, RTL stb.
MI az oka ennek a jelenségnek? Miért jó ez nekik?
Kedves 53%-os!
Nézd, akit nem érdekel semmilyen sport, semmilyen kulturális esemény (színház, múzeum, kiállítás), nem szeret a természetben lenni, nem szeret olvasni, nem szeret nyelvet tanulni, nem szeret számítógépen játszani, nem szeret sütni/főzni, nem szereti az állatokat, nem akar növényekkel se foglalkozni, nem akar önkénteskedni, azaz gyakorlatilag semmilyen hobbija nincs, csak TV, CIGI, SÖR, annak azért mondjuk ki, elég sivár az élete.
Ettől még nem nézem le őt, csak ahogy korábban említettem, egyszerűen csak sajnálom, hogy ennyit tapasztalt meg az életből.
Ez olyan mintha az én kedvenc kajám a rántott hús, a pörkölt és a túrós csusza, ezért a hét minden napján ezeket eszem, hisz ezek a kedvenceim. És nem érdekel semmi más kaja, nem akarok új ételeket kipróbálni, hanem csak ez a három és pont.
Őket se nézem le, csak sajnálom, hogy a hatalmas gasztronómiai palettáról csak ennyit sikerült befogadni.
Nekem nincs igényem az ilyesmire, főleg nem arra, amit a mai média nyomat. Személy szerint szánalmasnak tartom a fent említett csatornákat, mert olyan szinten butítja a népet, meg mossa az agyukat, hogy az elképesztő, de nyilván van rá igény, különben nem élnének meg ilyen jól. Nekem a tévézés annyiból áll, hogy ha jó film van és ráérek, megnézem, továbbá ha egyedül vagyok, vagy este lefekszünk a párommal aludni, akkor szól, általában valami természetfilm, vagy Viasat History. Szólva nekem/nekünk ennyi a tévé, inkább normálisabb elfoglaltsággal töltjük az időnket. Cigizni nem cigizünk, van elég baj meg betegség így is nem kell fokozni, az alkohollal meg úgy vagyunk, hogy napi 1 pohár vörösborra esküsznek az öregek is.
24N
Én csak azt nem értem,téged miért érdekel,hogy ki hogy éli az életét?
Sosem érdekelt h Kiss Mariska dolgozik,e vagy állandóan a tv előtt vergődik.
Ő élete, úgy éli ahogy
Érdekes téma. Hiszen lehet azt mondani, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy akarja. Csak nem mindegy, hogy kikért felel.
Én sajnos tudom milyen lusta, alkoholista szülő mellett felnőni. Rossz az gyerekként, hogy egész nap csak az otthon ülés és TV nézés jelenti az életet. Én konkrétan egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk nyaralni, kikapcsolódni.
Mondjuk én is sokéig otthon ülős voltam. Most is van, hogy egy hosszú nap után két sör + Film esik jól.
De gyakorlatilag lassan 30 évesen pótolom be azt a jövés-menést, ami gyerekként, fiatalon kimaradt. Járok túrázni, moziba, autóversenyekre, vagy csak várost nézni. Gyerekként mindig megkaptam, hogy nincs pénz. Persze cigire, piára mindig volt. Arra, hogy felüljünk a vonatra, kimenjünk akármelyik hegységbe ami 1-2 órán belül van és kiránduljunk egyet, arra sosem volt pénz meg energia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!