A szüleim sokszor veszekednek. Lehet elfognak válni?
Szerinted ezt mi ennyi infóból honnan tudjuk?
Lehet csak àtmeneti, lehet komolyabb.
Én se gondoltam, hogy elvàlok, aztàn megtörtént.Na bumm.
A kislànyom rendszeres kapcsolatban van az apjàval, mi jóban maradtunk, a gyerek szereti az élettàrsam, és viszont.
Ha elvàlnak, neked ahhoz semmi közöd, gyerek vagy, ők pedig felnőttek.
Vannak akik 20 éven át folyamatosan veszekednek, netán még tettlegesség is van és csak azután válnak el. Vagy még akkor sem.
Hogy gondjaik vannak, ez biztos. De ez még nem jelenti azt, hogy el fognak válni. Bár ha engem kérdezel, aki 20 éven át hallgatta a szülei folytonos veszekedéseit, meg sok tettlegességnek voltam tanúja, én azt kívánom, hogy bárcsak már sokkal-sokkal korábban elváltak volna...
#1 Kicsit érdekes a beszólásod.
Nem hiszem, hogy a kérdező gyerekkel pont ilyen stílusban kellene beszélni, illetve olyan nagyon fontos volt ezt neked hozzáfűzni. Simán megtarthattad volna magadnak!
Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy talán nem véletlenül lettél faképnél hagyva és akkor neked sem lehet semmi ellenvetésed, hogy ki kérdezte. Tőled sem kérdezték azt a részét, amit feleslegesen firkáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!