Mit tegyek, ha egy ilyen levelet találtam anyukámnál?
Figyelt kérdés
Múltkor véletlenül találtam anyukám telefonjában egy el nem küldött levelet apukámnak. az volt benne hogy a házasságuk hanyatlik és "hogyan esne neked ha rajtad kívül mindenki fel tudna izgatni?"
ezt kb 2 hónapja írta (ott van a levél alján a dátum) és nem tudom mit kéne most tennem. 3an vagyunk testvérek, egy 9, 14 és 17 éves. a szüleink 18 éve házasok... Segítsetek! ez elégge kiboritott...komolyan vegyem, vagy felejtsem el?
Hogy lehet véletlenül elolvasni más magánlevelezését? Pofátlan vagy. És hogy mit tennék? Elsüllyednék szégyenemben hogy anyám hálószobatitkai után kémkedek....
2018. okt. 9. 16:26
12/18 anonim válasza:
Jó. Lépjünk túl rajta,hogy más telefonjába belenéztél mert ezt leírták már 100an. Két ember között ennyi év után már előfordulhatnak elhidegülések-sőt,hamarabb is. Hullámvölgyek vannak. Beleláttál a felnőtt problémákba egy pillanatra. Ezek édesanyád érzései- és ezt tiszteletben kell tartanod. Ő is nő- és a kedves anyámék szexuális életétől hánynék- válaszadó gondoljon bele,ha nem lenne nekik-ő se pottyant a világra. Tehát édesanyád egy Nő-apukád meg Férfi-nem csak a szüleid. Nem csak családi kötelességeik -érzelmi szükségleteik is vannak. Ne nézz másképp emiatt Édesanyádra. Nem tudod mi történt-történik. Számon nem tudod kérni-jogod se lenne. Ha kedveskedni akarsz- rendezz egy vacsorát nekik a tesóddal amíg Ti tvztek vagy ilyesmi-ez szimpláb kedvesség,köszönet is feléjük. Lehet egy kis kettesben töltött időre van szükségük. Te ennyit tudsz segíteni. Többet nem-és nem is a Te felelősségedn
2018. okt. 9. 16:47
13/18 A kérdező kommentje:
mindenki nyugodjon le...xd
azért találtam rá a levélre, mert boltban voltunk és anyukám meglért hogy keressem ki a telefonjából a listát amin osszeirta hogy mit kell venni, de 2 jegyzet volt és nem tudtam melyik az, ezért mindkettőt megeztem ess az elsőben volt ez
2018. okt. 9. 18:03
14/18 anonim válasza:
Napi kamu 3838274. epizódját olvashattuk.
2018. okt. 9. 18:30
15/18 anonim válasza:
khm, most akkor levél volt dátummal vagy jegyzet? :D
2018. okt. 9. 19:02
16/18 anonim válasza:
Persze... a jegyzetnél találtad a levelet mi? Mi az istenért kell hazudozni?
2018. okt. 9. 19:14
17/18 anonim válasza:
Én is a gmailbe jegyzetelek, mert azt látom a laptopról és a telóról is, de az fura, hogy a bevásárlólistát kerested és egy kéthónapos levélvázlatról feltételezted, hogy az az... mondjuk nem tudom, ti hány hónappal előre szoktátok megírni a bevásárlólistát.
2018. okt. 9. 23:51
18/18 anonim válasza:
"véletlenül" :) :) :) :)
Nem szép dolog a kutakodás, ha már most ezt csinálod, mit fogsz művelni a férjeddel?! Ezt a nők 35-40 évesen kezdik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!