Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyumnak,...

Hogy mondjam el anyumnak, hogy egyest kaptam?

Figyelt kérdés
Úgy szeretném elmondani h ne haragudjon! Ötlet?
2008. nov. 4. 18:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Legyél őszinte. Az soha nem lehet baj.
2008. nov. 6. 20:03
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
Rám akkor is haragudtak, ha őszinte voltam, és nem lustaságból kaptam rossz jegyet. Szerencsések vagytok, ha nektek nem ilyen nagy elvárásokkal rendelkező szüleitek vannak. Tőlem a kitűnőt várták el mindig... a rosszabb már nem volt elég jó...
2008. nov. 6. 23:59
 13/23 A kérdező kommentje:
én is így vagyok mint az utolsó válaszoló! Mondjuk még csak 6.os vok, de kitűnőt várnak és 3-nál csak jobb jegyeket!
2008. nov. 7. 14:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként figyelj, most tanulj úgy, ahogy tőled telik, hozd azt az eredményt, amire képes vagy. Az én szüleim mai napig képtelenek elismerni, hogy képes vagyok bármit elérni az életben nélkülük. Kitűnőre érettségiztem (sose volt előtte kitűnőm, és azóta se). Úgy érzem, bizonyítottam, nekik is, de a legfontosabb, hogy magamnak, és én ezzel le is zártam az ügyet. Rosszul esik, hogy nem bíznak bennem, de nem tudok változtatni a gondolkodásukon semmivel. Magamnak bizonyítottam, én tudom, hogy képes vagyok elérni a céljaimat, ha döcögősen is, akkor úgy, de mindenképp.

Próbáld így nézni a dolgot, és valahogy azért mondd el anyukádnak, mert rosszabb, ha a tanár mondja el. Ha segítség kell valamiben, akkor jelezd itt, visszanézek még, és ha olyan van, akkor kapsz segítséget.

2008. nov. 8. 00:44
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2008. nov. 8. 09:49
 16/23 anonim ***** válasza:
95%

"Anyu, egyest kaptam". Ha a letolást akarod megúszni akkor fontos a jó időzítés. Lehetőleg pl. lefekvés előtt, esetleg akkor mikor el kel lmennek otthonról vagy ilyesmi. Esetleg tedd ki az elelnőrződet jól ltáható helyre, h biztosan megtalálják és ne legyél otthon mikor hazaérnek. Mire hazaérsz meg már lehiggadnak ( nekem bevált párszor, igaz nem egyeseknél hanem intőknél és egyéb beírásoknál, igen nem voltam mintagyerek:))))

Tagadni kár, meg szépíteni, mert az úgyis kiderül, végülis egy karó nem a világ, az minden diáknak van ( akinek nem az vagy nagyon okos vagy pedálgép ill. stréber) még ki is javítható, nálunk nem is volt sosem gond a karókból se félévkor se évvégén nem buktam soha addig meg nem volt baj belőle.

2008. nov. 8. 10:37
 17/23 anonim válasza:
95%

én a következőket mondanám neki:

- Anyu légyszives segits megtanulni ezt-és-ezt az anyagot töriből. Ha azt mondja, hogy nem tud vagy nem akar segiteni, nyugodtan megmondhatod neki, hogy kár, mert akkor nem tudod kijavitani az egyesedet. Csodálkoznék ha ezután téged hibáztatna.

Ha pedig leül veled, akkor tanulás közben el lehet mondani, nem hiszem, hogy erre felpattanna és abbahagyná a segitséget.

Sok sikert.

2008. nov. 8. 11:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Igaz,hogy fontos az őszinteség,de te nagyon félsz.Kérheted a tanárodtól,hogy javíthass! Akkor viszont valóban készülj, kérdezz rá arra,amit nem értettél. Ezt gyorsan kéne elintézned! Ha már kaptál egy jobb jegyet,könnyebb lesz otthon elmondani,hiszen már javítottál!
2008. nov. 10. 07:29
 19/23 bendzso ***** válasza:
100%

jajaj, állj oda elé és mondd meg, h karót kaptál. nincs ebben semmi. tudod hány karód lesz még? még a lekiválóbb tanuló is képes benyalni egyet egyet! mondhatni minden családban megesik :)

nem fog örülni, de tuti, h nem lesz akkora gáz, mintha loptál volna vagy hazudtál volna. ez az egyes pedig ígyis úgyis előbb utóbb kiderül, nehogy hazudnond kelljen!

2008. nov. 10. 22:53
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A tanári segítséget már csak azért is javasoltam,mert ha tőle tudják meg a szüleid,ő már elmondhatja,hogy te ki akarod javítani!Mindenki másként fogja látni a "szörnyű"

helyzetet,ha tudják,téged is bánt a dolog,változtatni akarsz rajta.

2008. nov. 11. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!