Mit gondoltok arról, ha egy családban nagyon hangosan szexelnek a szülők, vagy a testvér a párjával, ezzel figyelmen kívül hagyva a család többi tagját?
Nekem mindig kb felfordult a gyomrom amikor hallottam a szüleim és sajna elég sokszor történt ez meg. Nem régen említettem meg nekik, hogy baromira feltűnő volt egész gyermekkoromban, hogy mikor szexeknek stb. és nagyon gyakran hallottam is. Anyukám teljesen ledöbbent, nem értem miért, mikor nem 1x szexmaratonokat tartottak a nyaralások alatt...
Szóval ha szülő leszek akkor majd próbálom elkerülni azokat a dolgokat, amik zavartak engem is fiatalként.
26N
#21 Talán úgy, hogy nem hangszigetelt a fal?!
Kéne egy kis... Ész talán?
De, amint olvasom, az egyeseknek nincs.
De a szövegértéssel is gondok vannak.
Tapintatlan, bunkó dolog. De az rendes tőled, hogy azóta nem csinálod és szégyelled magad miatta. Ez lenne a normális mindenki részéről.
Én felnőtt vagyok már, nem csinálnék nagy ügyet belőle, bár engem se érdekel mások nemi élete egyáltalán, de egy 13 évesnek nagyon nem kéne hallania.
Épp eléggé érdeklődnek ebben a korban, ki tudja, mit okozna, ha ezt így folytanátok. Nem helyénvaló ennek kitenni egy gyereket.
#28 Istenem... Ki a franc írta, hogy egész végig hangosak vagyunk? Áruld már el nekem! Hol olvastál ilyet? Írtam, ha egy picivel hangosabbak vagyunk a kelleténél, már áthallatszik... Ezekszerint ez ezt jelenti, hogy egész végig úgy visítozunk, mint a nyulak.
Mondom, gondok vannak a szövegértéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!