A barátom a családját választja helyettem?
Arról van szó, hogy már 2 hónapja megbeszéltük a barátommal, hogy az én szüleimmel elmegyünk nyaralni a nagyszülőkhöz (külföldre). Közbejött neki egy előre nem tervezett tanfolyam, amire a szülei beszélték rá. Emiatt csúszott volna a nyaralás, de itthon megbeszéltük a szüleimmel, hogy megvárjuk, h levizsgázzon. Közben ők is szervezkedtek otthon, hogy elmennének egy hétre Hajdúszoboszlóra, ami ugyanarra a hétre esik, mint a mikor az én nagyszüleimhez mennénk. Ehhez hozzá tartozik, hogy az apukája ritkán tud kivenni szabadságot és így nem tudnak bármikor menni... De akkor is! Ezt már hónapokkal hamarabb megbeszéltük...
Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy az anyja nem igazán kedvel engem... Nem tudom miért, csak úgy érzem. Amikor találkoztunk, akkor szinte rögtön arra kérdezett rá, hogy honnan jöttem, mit dolgoznak a szüleim, mintha legalábbis azonnal az anyagi hátteremet akarta volna lecsekkolni...:O Tudni kell róluk, hogy viszonylag vagyonosabb családról van szó. De a barátommal nincs is köztünk emiatt probléma (anyagi dolgok)...
Most viszont úgy érzem, hogy az anyja dróton rángatja, hiszen tegnap még azt megígérte anyukámnak, hogy eljön velünk, ahogy hazament a családjához, már homlok egyenest mást mond... Engem zavar, hogy ennyire befolyásolható és őszintén szólva nincs kedvem egy ilyen értelmetlen versengéshez a jövendőbeli anyóssal!!!
Mit tegyek?
Én 21 vagyok, a barátom pedig 20...
Köztünk látszólag minden rendben, de aggódom a jövőnk miatt... Mivel, ha anyuci így folytatja, akkor ki tudja még mik lesznek itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!