Tegnap kaptam egy nagyon furcsa levelet. Szerintetek komolyan kell venni?
Sajnos a férjem mostanában tényleg furcsán viselkedik és gyakran jár Derbrecenbe. Ez az a levél.
---- Tisztelt Hölgyem,
Cáfolhatatlan bizonyítékkal rendelkezünk arról, hogy férje megcsalja. A félrelépésekről kb.1 órányi biztonsági kamerás felvétel készült.
A felvételen több nővel is látható a férje. A felvétel Debrecenben készült, a múlt hónapban lett felvéve.
Megvásárolható € 500 -ért.
Ha érdeklik részletek küldjön válaszlevelet! -------
Szerintem is csaló aki írta a mailt!!!! Semmi esetre se fizess, meg 1 eurót se.
Majd írd meg a férjed mit reagált!
"A felvételen több nővel is látható a férje. "
Muhaha.
És miből gondolja bárki is, hogy én ezt meg akarom nézni? :) Még akkor sem, ha ŐK fizetnek nekem.
Én bizony komolyan venném.
Tudatnám az illetővel, hogy hoci-nesze alapon megkapja a pénzt, ha az általam megjelölt Rendőrkapitányságra hozza a felvételt.
En elmennek a rendorsegre, es megmutatnam az emailt. Talan eljatsszatok majd, hogy hajlando vagy fizetni, es elkapjak a rohadekokat.
Amugy a kolleganom lanya is kapott valami hasonlot allitolag, o a batyjaval lakik egyutt mert mindketten ugyanott egyetemistak, es igy olcsobb. Nnna, a tesora hittek, hogy a ferje....?
Szoval kamu az egesz. Menj a rendorsegre, hatha elkapjak oket es masokat - ostobakat, hiszekenyeket - nem csapnak be.
Én a helyedben küldenék pénzt
.
.
.
.
.
Monopolys pénzt.
Kedves "Juli1976 "
Neked tényleg csupán ennyi eszed van??
Csak azt a szerencsétlen férjedet sajnálom!!
Arra senki sem gondol, hogy esetleg egy ex szerető vagy épp az aktuális szerető akar pénzt kiszedni?
Borítékban kaptad? Semmi egyéb nincs rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!