Ma kaptam egy nagyon furcsa e-mailt. Ti tapasztaltatok hasonlót? Komolyan kéne vennem?
Hotmailes vagyok. Levélszemét között volt egy "Mail Administrator" által küldött e-amil aminek a tárgya az én jelszavam volt. Mármint az a jelszavam amit szinte MINDENHOL használok. Megnyitottam a levelet amiben ez volt: "If you are still using the password "*********", you should change it as it's being shared online.
We don't have anything to do with this; we just noticed it and thought to warn you.
Szóval ha még mindig használom a jelszavamat, meg kéne változtatnom mielőtt online megosztják.
Kéne félnem? Eléggé nyugtalanít ez az e-mail, mert a saját jelszavamat láttam vissza egy üzenetben..a feladó valami admin@hegelo.com de semmilyen hegelo.com-ot nem találok.
Mi a gond?
Nyilvánvaló, hogy a jelszavad többen tudják, mint ahogy az kívánatos.
AZONNAL megváltoztatni!
És persze mindenütt másra!
DE még előtte egy naprakész víruskereső!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!